18-02-11, 11:46
|
|
 Stage 5
Member of: [Speed Daemons] [VW] [DAEWOO]
|
Re: VW BORA - GERMAN CLEAN LOOK
 razvy, masina are deja suspensie sport,doar ca are drop de 30 mm.si asa cum am mai spus, nu as vrea sa o las mai jos pentru simplul fapt ca e un daily driver si in bucuresti cel putin nu poti sa mergi cu o masina f joasa...
Last edited by aleks; 19-02-11 at 05:18.
|
|
|
18-02-11, 11:51
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by wolfgang_69
 razvy, masina are deja suspensie sport,doar ca are drop de 30 mm.si asa cum am mai spus, nu as vrea sa o las mai jos pentru simplul fapt ca e un daily driver si in bucuresti cel putin nu poti sa mergi cu o masina f joasa...
|
Da, exact la asta ma refeream, la ceva cu drop mai mare  anyway, tu stii mai bine pe unde umbli si de ce suspensie ai nevoie  Mult succes in continuare!
|
|
|
19-02-11, 11:06
|
|
 Stage 5
|
Dupa ce m-am chinuit sa-mi pun folie si pe fata, mi-am dat seama ca rezultatul este aproape de zero...Ce ma oftica si mai tare e ca folia a iesit absolut perfect, dar e prea deschisa  (
|
|
|
22-02-11, 23:24
|
|
 Stage 5
|
Si cum la o masina dai dintr-una in alta, ieri i-am facut schimbul de ulei si am constatat ca in ciuda faptului ca i-am facut distributia acum 6000 km un intinzator pe care nu l-am schimbat e pa...mai exact amortizorul ala mare care vine pe distributie..am mai trecut ceva pe lista  )
|
|
|
22-02-11, 23:38
|
|
VW Driver
 Stage 4
Member of: [VW]
|
De aia e bine ca atunci cand te apuci sa schimbi distributia, iei tot nou, nu doar o rola sau doar cureaua.
|
|
|
23-02-11, 09:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DarkDriver
De aia e bine ca atunci cand te apuci sa schimbi distributia, iei tot nou, nu doar o rola sau doar cureaua.
|
Si asa am si facut, am cumparat tot kitul de distributie, adica rolele, intinzatoarele si cureaua de distributie impreuna cu pompa de apa.Amortizorul asta de care vorbesc eu nu face parte din kitul de distributie si foarte rar de strica.Acum ca am avut eu ghinionul sa cada, asta e  ) se rezolva si asta
|
|
|
23-02-11, 16:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Ghetto Cult]
|
regleaza unpic farurile alea in partea dreapta a masinii este luftul mai mare ca in stanga...de la faruri cred sau capoata nu stiu exact.jos pare a sta ok dar sus este sesizabil.
|
|
|
23-02-11, 19:17
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bogdy.ghetto
regleaza unpic farurile alea in partea dreapta a masinii este luftul mai mare ca in stanga...de la faruri cred sau capoata nu stiu exact.jos pare a sta ok dar sus este sesizabil.
|
ai sa razi, dar diferenta aia e de la piciorusul ala de cauciuc de la capota. intr-o parte il am si intr-o parte l-am pierdut  ).am tot zis sa ma duc sa-i cumpar unul da uit mereu
|
|
|
23-02-11, 19:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Ghetto Cult]
|
pune-l ca se vede si nu e frumos estetic
|
|
|
23-03-11, 11:42
|
|
 Stage 5
|
Salut baieti. N-am mai scris de mult pe aici, asa ca m-am gandit sa fac un update:
-revizie completa: ulei, filtru de ulei, filtru de motorina, filtru de aer, filtru de polen, lichid de frana
-am rearanjat capota si grila
-am schimbat toate bucsele, atat pe fata cat si pe spate.Pe fata: bucse bascula+bara stabilizatoare, pivoti, capete de bara, bielete de directie, flansele si rulmentii de la amortizoare,rulmentii pe fata, bieletele stabilizatoare.Cred ca nu am uitat nimic, in orice caz absolut tot ce tine de suspensie si directie pe fata e nou. Pe spate am schimbat doar bucsele de la punte pentru ca restu erau ok. A mai ramas sa schimb doar discurile si placutele ca tot ce tine de partea mecanica sa fie nou.
- daca tot am umblat pe sub masina i-am scos catalizatorul care era infundat si am rearanjat finala.
Au mai fost niste maruntisuri, da nu mi le amintesc pe toate acum.
|
|
|
21-04-11, 22:32
|
|
Chevrolet Driver
 Stage 5
Member of: [CHEVROLET]
|
azi sau facut cateva poze ...
|
|
|
21-04-11, 23:34
|
|
 Stage 5
|
Mersi pt poze obe.Anul asta a venit mai repede iepurasul,asa ca o sa fac un update:senzori de parcare, lampi spate GLI, semnale smoked, leduri ambietale rosii, presulete mocheta oem siiii STICKEREEEE  )).Si nu in ultimul rand consola centrala audi tt  .pun si o poza ca sa intelegeti despre ce e vorba pana descarc pozele de pe camera mea.am luat zilele astea niste lampi de parasolar oem si niste leduri,urmeaza sa ma joc putin maine.
o seara placuta va doresc.
~wolfgang
Last edited by wolfgang_69; 21-04-11 at 23:38.
|
|
|
22-04-11, 17:15
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by wolfgang_69
consola centrala audi tt
|

am in plan de un an "chestia" asta...dar tot aman 
f tare
s-o stapanesti sanatos!
|
|
|
22-04-11, 20:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by GopPo

am in plan de un an "chestia" asta...dar tot aman 
f tare
s-o stapanesti sanatos!
|
mersi.initial mi s-a parut cam ciudata,dar da chiar bine.trebuie sa vopsesc inelul ala de aluminiu negru ca nu are nicio treaba cu interiorul meu :-<
|
|
|
26-04-11, 11:19
|
|
Chevrolet Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Frumoasa Bora, felicitari !