am vazut azi masina asta si Loganu din filmultez in Constanta...superbe amandoua; stopurile cred ca se impun a fi schimbate la masina in rest totu e finut
am vazut azi masina asta si Loganu din filmultez in Constanta...superbe amandoua; stopurile cred ca se impun a fi schimbate la masina in rest totu e finut
Pai week-endul asta am fost in MAMAIA si CONSTANTA cu GGD !!
Stopurile sunt schimbate dar am o problema la unul CLAR de la FK ca imi face un scurt si imi arde becurile si acuma sunt scoase !!
Mercic de apreciere !!
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Re: BORA ! ! nuvolari style ...
Quote:
Originally Posted by Xel'Naga
Pai week-endul asta am fost in MAMAIA si CONSTANTA cu GGD !!
Stopurile sunt schimbate dar am o problema la unul CLAR de la FK ca imi face un scurt si imi arde becurile si acuma sunt scoase !!
Mercic de apreciere !!
nu mai minti ma lumea ) sunt stopuri cameleon .. se schimba in functie de stare de spirit a soferului...daca e suparat arata stock ... daca e pus pe prostii se fac clare carbon look
nu mai minti ma lumea ) sunt stopuri cameleon .. se schimba in functie de stare de spirit a soferului...daca e suparat arata stock ... daca e pus pe prostii se fac clare carbon look
sal boss
salutare ... tot nebun ai ramas !!
Poate te mai vad la fata la un suc saptamana asta !! Apropo ca ti-am vazut CZA in fata azi dimineata !!
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Street Zone]
Re: BORA ! ! nuvolari style ...
Quote:
Originally Posted by Xel'Naga
ba da mai nebunica ... dar stai ca nu am fost si nu te-am luat si pe tine !! doar esti de-al casei !!
ok...astept atunci un semn cand suntetzi liberi totzi sa facem o bauta (cu cico normal, de preferat dala de la dozator...)
va multzumesc ca ma consideratzi "de-al casei"
Cine mai doreste sa vada inca o data celebra masina si proprietarul ei la TV este invitat sa se uite la PRO MOTOR , SAMBATA la ora 12:00 !!
O sa va placa !!
VIZIONARE PLACUTA !!