31-03-07, 02:35
|
|
Presedinte STREET ZONE
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SEAT] [Street Zone] [Toyota] [4Rally]
|
Re: BORA ! ! nuvolari style ...
Last edited by CJ-01-WOB; 31-03-07 at 02:42.
|
|
|
31-03-07, 12:45
|
|
Member of: [CITROEN]
|
|
|
|
31-03-07, 21:04
|
|
Member of: [SKODA]
|
daca se face vreo ntrunire de bora sunt prezent si euuuuuuuu.ai zis cami zici unde gasesc si eu eleronul.plsssss.am vazut masina azi si mie placut f mult e mult mai frumoasa in realitate in unele poze nu da bine bara fatza dar live e criminala pe bune mia placut mult numai bine
REVO ST3,APR RSC exhaust,ITG intake,Sachs Perfomance Clutch with SMF,QUAIFFE lsd,update breather kit,FORGE dv&bov,NEUSPEED dog bone,NEUSPEED rear sway bar link,H&R sway bars,EIBACH pro kit springs,BILSTEIN B8 shock absorber,VDO TURBO boost gauge,OZ ULTRALLEGERA 18"rims with MICHELIN PS2,AUTOTECH HPFP,S3 brakes pads DS2500,S3 intercooler,FORGE twincooler,IE rods,KO4 turbo,S3 injectors,S3 camshafts,RS4 FPR VALVE,Wot box,Boost controler,MOTUL fluids,CARBON LOOK.etc
|
|
|
01-04-07, 12:44
|
|
Stage 3
|
Imi pare rau ca iti stric petrecerea , dar baietilor de la Top Gear nu le-a placut masina ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) E doar parerea lor.
|
|
|
01-04-07, 14:21
|
|
Member of: [FORD] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by ZBENG
Imi pare rau ca iti stric petrecerea , dar baietilor de la Top Gear nu le-a placut masina ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) E doar parerea lor.
|
In primul rand nu e masina lui Cosmin, e doar una care are acelasi spoiler pe fata. In al doilea rand nu ne intereseaza pe noi parerea celor de la Top Gear.
|
|
|
01-04-07, 17:37
|
|
Stage 3
|
In primul rand nu conteaza ca nu e masina lui , e identica in proportie de 85-90% , il al doilea rand cred ca scrie destul de clar ca e vorba de grila fata (deci ce ai zis tu nu are nici o valoare , putea sa fie si o Bora rosie cu aceeasi bara , acelasi lucru reiesea) si in al treilea rand cei de la Top Gear au totusi o autoritare in domeniu , daca pot sa zic asa , pentru ca au vazut/condus etc totusi ceva masini la viata lor iar in ultimul rand trebuie sa intelegi ca nu am spus-o cu rautate , cunosc nivelul tuningului/stylingului din Romania , iar masina lui Cosmin este una dintre cele mai reusite din tara. Si eu o apreciez pentru ca stiu cat timp si bani au fost bagati in Bora asta.
|
|
|
02-04-07, 02:11
|
|
Presedinte STREET ZONE
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [SEAT] [Street Zone] [Toyota] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by ZBENG
In primul rand nu conteaza ca nu e masina lui , e identica in proportie de 85-90% , il al doilea rand cred ca scrie destul de clar ca e vorba de grila fata (deci ce ai zis tu nu are nici o valoare , putea sa fie si o Bora rosie cu aceeasi bara , acelasi lucru reiesea) si in al treilea rand cei de la Top Gear au totusi o autoritare in domeniu , daca pot sa zic asa , pentru ca au vazut/condus etc totusi ceva masini la viata lor iar in ultimul rand trebuie sa intelegi ca nu am spus-o cu rautate , cunosc nivelul tuningului/stylingului din Romania , iar masina lui Cosmin este una dintre cele mai reusite din tara. Si eu o apreciez pentru ca stiu cat timp si bani au fost bagati in Bora asta.
|
Multumesc mult celor care ma cunosc si apeciaza masina si munca mea .
Eu am facut-o cum am crezut si mi-a placut mie si nu ma intereseaza parerea la TOP GEAR sau alti ... Cine vrea se uita cine nu sa intoarca privirea in alta parte.
Respect pe toata lumea si astept la fel.
Bafta tuturor si cum zicea si NAKA ( masina arata altfel in poza si altfel in realitate ) .
Mai urc si eu cateva poze cu ea de la 4 Tuning Days ... ca tot se zice ca nu a placut !!
|
|
|
06-04-07, 17:28
|
|
Colectionar Machete
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
|
|
|
10-04-07, 14:08
|
|
Member of: [SKODA]
|
zimi si mie ceva de eleronul alaaaaaaaaaaaaa.pls
|
|
|
10-04-07, 14:55
|
|
Presedinte STREET ZONE
|
Quote:
Originally Posted by naka66vio
zimi si mie ceva de eleronul alaaaaaaaaaaaaa.pls
|
?? e de la Riger ... ?? !! si a fost cam 130 Euro
|
|
|
10-04-07, 19:47
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [BMW]
|
bah da frumoasa masina ai!
da totusi,ce marca e? ![Laughing](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_lol.gif) stii U la ce ma refer!
|
|
|
17-04-07, 21:19
|
|
Dream Squad Member
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
|
|
|
|
18-04-07, 18:30
|
|
Presedinte STREET ZONE
|
|
|
|
18-04-07, 20:17
|
|
Dream Squad Member
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
|