Salutare la toata lumea de pe forum si iubitorii de vw golf.in cele ce urmeaza vreau sa va prezinT si eu masina mea vw golf3 1.6 benzina 75 cp an 97.sunt in posesia ei din august 2008 dar deabia din luna decembrie a aceluiasi an am inceput sa rulez cu ea atunci luand permisul.o sa atasez cateva poze cum era cand am luat-o si in stagiul in care este in momentul de fata.cateva modificari aduse masinii pana in prezent in ordinea in care au fost facute:
-grila fara semn
-bara fata r32 lok
-bara spate riger
-faruri angel eids
-semnale+proiectoare clare
-suspensie reglabila inaltime si duritate
-toba finala inox
-praguri laterale plastic
-haion clean lok
-stopuri clare
-bad boy lok tabla(urmeaza sa fie sudat)
-cateva lucruri in interior iluminat bord (rosu albastru)bord 2 culori dvd.
SI CATEVA PLANURI DE VIITOR:scoaterea bandourilor.manerelor usilor spate schimbate cele fata.jante,9j.cu 7.5j.schimbarea barei fat cu cea orifinala modificata. si o revopsire totala a masinii
-la interior tapiterie piele ,preferabil un bord de g4.scaune sport fata.geamuri electrice.fata spate.clima.etc
si ajungem la ce e mai important partea mecanica:
-motor 1.8t 20 valve sau gti 2000 16 v(sunt inca in dubii)
-frarne pe discuri spate
-frane tuning cu discuri ventilate
-cutie 6+1 trepte
-etc
Vreau sa sper ca o sa reusesc tot ce am enumerat pana acum pe parcurs incetul cu incetul ca au venit vremuri grele.si o sa reusec ca si pana acum/nu ma gandeam acu un an ca o sa reusesc atatea pana acum .astept parerile voastre si bune si rele chiar sfaturi produse si alte.
cu stima si respect GABY
poze sunt asa datorita faptului ca imaginea de fundal era cam aiurea
mai multe poze si clare in detaliu in curand