18-09-10, 16:15
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Re: Golf 3 - 1.4, VIP
Acum ca tot se anunta o iarna foarte grea si o sa fie nasol sa iesi cu masina mereu, incearca sa strangi bani pentru golfan si in primavara investesti in el
|
|
|
18-09-10, 16:22
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by NXdev
Acum ca tot se anunta o iarna foarte grea si o sa fie nasol sa iesi cu masina mereu, incearca sa strangi bani pentru golfan si in primavara investesti in el
|
pai daca o sa fie totul bine VIP-ul va hiberna..nu va iesi pe strazi in iarna asta ci va sta mai mult in hala la retusat/finisat si ce-o mai fi...sa ajungem pana atunci ca nu-mi place sa-mi fac planuri dinainte...totul depinde de bani care din pacate vin cam greu si se duc foarte repede
|
|
|
18-09-10, 16:33
|
|
Stage 5
|
Da...e bine sa si visezi, asta te motiveaza, iar cu banii e cel mai greu cand esti pustan, dar induram ).Oricum tu ai facut destule la masina, in proportie de 60% e fini'
|
|
|
18-09-10, 16:43
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Da...e bine sa si visezi, asta te motiveaza, iar cu banii e cel mai greu cand esti pustan, dar induram ).Oricum tu ai facut destule la masina, in proportie de 60% e fini'
|
da,e greu..chiar nu ma asteptam sa reusesc sa fac atatea in 9 luni...si totusi nu cred k e gata chiar 60%,mai am mult de munca...dar stii cum e..cand faci ce ti-ai propus vrei tot mai mult si mai mult si nu te mai poti opri nici n-as putea sa stau mult timp fara sa fac ceva la masina
|
|
|
19-09-10, 02:12
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Biiiiiineeeee maaaaa!!! Felicitarile mele! Jantele pe masina arata fff bine, albul da bine dar problema e ca ar merge si masina mai glossy, lacuita putin si ea (un polish, o ceara) dar jantele arata de 10+. Bravo pentru efort dar trebuie neaparat sa'ti faci rost de capacelele cu PORSCHE si sa le pui (esti constient nu?)...Constient trebuie sa fii ca jantele si aspectul nu'l valorifici la maxim decat daca lasi masina MAI JOS! Deci fa'ti curaj, ROLUIESTE (nu evaza), ROLUIESTE aripile si vezi cum sta treaba (eu zic ca nu'ti atinge)...si daca'ti atinge putin ce? Important e sa fie doar putin
P.S. Out cu nebuniile alea dintre arcuri, drop it like it's hot!!!
|
|
|
19-09-10, 08:29
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Hyundai] [2 Roti] [4Rally] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
...Constient trebuie sa fii ca jantele si aspectul nu'l valorifici la maxim decat daca lasi masina MAI JOS! Deci fa'ti curaj, ROLUIESTE (nu evaza), ROLUIESTE aripile si vezi cum sta treaba (eu zic ca nu'ti atinge)...si daca'ti atinge putin ce? Important e sa fie doar putin
P.S. Out cu nebuniile alea dintre arcuri, drop it like it's hot!!!
|
Crect, corect !
Daca mai ai o alta masina de zi cu zi, tranteste-o pe asta cat mai aproape de pamant !!!
Pune-o pe burta ca o sa arate beton, beton !!
|
|
|
19-09-10, 12:52
|
|
VW Driver
Stage 5
|
daca o las mai jos trebuie sa umblu neaparat la aripi fiindca jantele sunt late si imi ating.aripile le-am roluit deja si daca scot tampoanele imi ating mai mult ca sigur fiindca si asa daca iau 2-3 oameni in spate imi mai atinge...iar cu drumurile de la noi...vreau si eu sa ma bucur cat de cat de masina... cat despre capacele,am doar 3 poate o sa gasesc sa iau ..
Last edited by valyh; 19-09-10 at 13:03.
|
|
|
20-09-10, 01:24
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
Nu exista...ori suntem golani ori nu mai santem? Da draciile afara si plimba "gasca" cu cealalta ... te scremi si pana la urma tot acolo ajungi + worthersee e departe daca nu o ai 5 bai de ulei la activ )
|
|
|
20-09-10, 12:18
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Quote:
Originally Posted by morpheusmaster
Nu exista...ori suntem golani ori nu mai santem? Da draciile afara si plimba "gasca" cu cealalta ... te scremi si pana la urma tot acolo ajungi + worthersee e departe daca nu o ai 5 bai de ulei la activ )
|
Subscriu si sustin! Lasa sa vedeti la mine
|
|
|
21-09-10, 20:37
|
|
Stage 5
Member of: [FORD] [VW]
|
Jantele sunt dp un TDI de la Caransebes?
|
|
|
21-09-10, 20:42
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sebastian.C
Jantele sunt dp un TDI de la Caransebes?
|
sunt luate de la un tip de prin zona...au fost tot pe un golf 3
|
|
|
21-09-10, 21:52
|
|
Stage 5
|
Nu mai ai pe cineva sa le dau si eu pe ale mele la schimb cu ceva mai lat :-s?
|
|
|
21-09-10, 22:15
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Nu mai ai pe cineva sa le dau si eu pe ale mele la schimb cu ceva mai lat :-s?
|
daca as avea mi-as mai lua un set daca se iveste ceva o sa te anunt
|
|
|
22-09-10, 21:21
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by valyh
da,e greu..chiar nu ma asteptam sa reusesc sa fac atatea in 9 luni...si totusi nu cred k e gata chiar 60%,mai am mult de munca...dar stii cum e..cand faci ce ti-ai propus vrei tot mai mult si mai mult si nu te mai poti opri nici n-as putea sa stau mult timp fara sa fac ceva la masina
|
sa stii ca ii bine cat ai avansat in atata timp,mai ales dupa acel incident neplacut,chiar foarte neplacut,o zgarietura sa vezi pe masina si iti pare rau,apoi asa!pacat,foarte pacat,intr-un fel bine ca nu ati patit voi nimik!iar cu opritul asa este,te-ai apucat ii foarte greu sa te opresti,chiar daca zici ca nu mai ai de facut nimik,tot schimbi ceva,asta e un drog pentru noi!in orice caz frumos,sa ai bafta si spor la modificari!!!
|
|
|
22-09-10, 21:39
|
|
VW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SJ-82-GMA
sa stii ca ii bine cat ai avansat in atata timp,mai ales dupa acel incident neplacut,chiar foarte neplacut,o zgarietura sa vezi pe masina si iti pare rau,apoi asa!pacat,foarte pacat,intr-un fel bine ca nu ati patit voi nimik!iar cu opritul asa este,te-ai apucat ii foarte greu sa te opresti,chiar daca zici ca nu mai ai de facut nimik,tot schimbi ceva,asta e un drog pentru noi!in orice caz frumos,sa ai bafta si spor la modificari!!!
|
mersi pentru incurajari!e mai rau decat un drog multa bafta si tie!
|
|
|
|
|