Re: Vw Golf 5 Tdi Black magic-modificat discret
Bara spate nu ii pun de R32 ca tot ce am gasit pana acum este foarte scump, in schimb am o prelungire de bara echipare individual si care are decupaj facut ca la Gti si o sa iau si tipsuri de inox sa le sudez de esapament. Prelungirea am lasat-o la vopsit iar marti cel tarziu o am pe masina, ramane sa vad ce fel de tipsuri o sa iau si de ce marime.
Am mai cumparat si o prelungire spate de R32 look aftermarket, dar sincer sa fiu nu imi prea place sistemul de prindere la ea, adica in loc sa aiba cleme din acelea opritoare, asta are cleme dar care trebuie prinse in nituri pe interior de bara sau suruburi, are buzite din acelea laterale care sa vina in linie cu pragurile si decupaj de evacuare pe lateral(apropo o sa o gasiti la rubrica de vanzari si cu poze) si are inclusiv ochii aia de pisica se pun pe ea.
Sunt tentat sa dau badge-ul cu R32 jos si sa incerc sa inlatur literele cu 32 si sa pun in continuarea la RTdi ca oricum mi-au ramas literele care au fost pe haion, ce parere aveti?
Pentru colegul care m-a vazut asta vara prin Saturn te salut pe aceasta cale.
Vreau intr-adevar sa mai cobor un pic masina, dar faza nasoala este ca dupa nu o sa mai am unde sa o parchez in fata bl unde stau ca mereu parchez cu botul la bordura si chiar si asa aproape ating, iar saptamana trecuta chiar am agatat bara fata de o bordura de era sa raman fara ea.
|