ca fostu meu oltcit.. pacat ca nu a iesit asa de impecabil cum iesise bleu-ul la mine.. a contat vopsitoru. oricum e frumoasa! dau bine rotile pe spate apropo.. ti-a placut azi cat am tinut breku in scart?)
cateva poze....made by meryn
ps: GIL sper k nu te superi k am pus eu pozele primu ok? cat despre vopsea e prea marfa
ps 2: era marfa dak uneai pragurile cu aripile...niste chit ceva sau fibra...iesea mai marfa
__________________ Oltcit Club 11 RM
Fiat Marea
Fiat Stilo
Last edited by Danutz Bratosin; 12-08-07 at 14:37.
cateva poze....made by meryn
ps: GIL sper k nu te superi k am pus eu pozele primu ok? cat despre vopsea e prea marfa
ps 2: era marfa dak uneai pragurile cu aripile...niste chit ceva sau fibra...iesea mai marfa
nu ma supar deloc..... merci! m-am gandit sa le unesc dar mai umblu cu ea pe drumuri de tzara si decat sa lovesc si sa sara chitu de acolo mai bine am lasat asa! am vazut la oltcitu kre-l avea doarr cum erau sparte si mi-a dat de gandit......
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
Re: B22GIL
hai GIL`ule stai calm .. e marfa masina ... doar ca trebe` spalata din cand`n cand trage bine masina`mi place .. bafta ...
P.S.: ai vazut cat am tinut bicicleta`n scârt ,, ti`a placut? piesã ..