Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Masina mea Oltcit

Reply

Thread Tools
Old 13-05-04, 12:31   #331
B-96-AGC

Stage 2

cred ca e mult mai usor sa iti personalizezi oltcit-ul in craiova acolo gasiti ce vreti pt el in buc mai greu deabea mai sunt unele magazine ratacite cu piese . frumoase masini
B-96-AGC is offline   Reply With Quote
Old 13-05-04, 12:45   #332
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

Gaby, pai ? ce s-a intamplat? probleme, sau ii pune alte spoilare mai adevarate?..

B-96-AGC.. nu cred ca se merita chiar sa-i schimbi tractiunea pe spate.. multzi bani si nuj ce randament ar avea .. ce se merita vazut, este sa potzi sa pui un alt motor care sa-l duci pana-n 150 de cai putere.. tu-tzi dai seama cum ar merge masinutza aia? super adevarata.. dar numai cand ma gandesc cate modificari tre sa-i faci.. pentru radiator, pentru toate cele.. grele, dar daca s-ar reusi..
BoSsuL3TZ is offline   Reply With Quote
Old 13-05-04, 15:36   #333
B-96-AGC

Stage 2

eu zic sa nu mai discutam de tractiunea spate ca nu are rost.
ai vazut ce mai ziceau pe aici oameni ca nu are rost sa schimbi doar motoru .
parerea mea ca sunt ceva masini cu motoare longitudinale si cu cativa cai de la care sa iei cu tot cu cutie si planetere.
BoSsul-e ai de gand sa iti faci ceva la motor cand iti vei lua masina? :P
B-96-AGC is offline   Reply With Quote
Old 13-05-04, 18:03   #334
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Boss: nu stiu sigur; acum nu e in fata blocului... Azi nu l-am mai vazut.
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 13-05-04, 21:33   #335
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

nu cred.. ma risc prea mult poate numai carburatorul il voi schimba.. who knows.. in principiu voi face sa fie mai mult de look.. daca umblii la motoru oltcitului te omoara cu zile.. si nuj daca s-ar merita.. bine modificari de genu, Filtru de aer sport, evacuare, si ce s-ar mai putea face.. se va face.. dar sa modific motoru.. no way!

Azi am vb cu un baiat care mai cunoaste cat de cat in motoare.. si mi-a zis ca-i belea sa schimbi motorul la oltcit.. te costa mult prea mult sa omologhezi, toate cele..si nu jtiu cat se merita.. adik nuj daca mi-ar conveni sa bag prea multzi bani in el.. si adevarul ca ma sperie consumul.. dar sa speram ca totul va fi ok.. asa mie mi-ar trebui cam 600 de euro, ca sa-mi fac oltcitul cum imi place mie.. de unde bani astia? loolz.. nici eu nuj.. dar sper ca voi face rost.. mai fac o asigurare doua voi cum credetzi ca-mi cumpar oltcitu hahahhah.. muncesc si eu, pe unde poch.. .

GABi sigur ii pregateste ceva .. chiar sunt curios ce-o sa-i mai faca.. TRAIASCA OLTCITURILE :P

Oltcitul ideal pentru mine ar fi unu care sa aibe 90 de cai putere.. nik mai mult hahah ..

REGARDS!
Old 13-05-04, 23:30   #336
cecilia

Stage 5

cecilia's Avatar

mai daca vretzi sa shtizti exista la cluj un oltcit negru cu tractiune pe spate, motor de dacie in portbagaj. l-a vazut cineva...
cecilia is offline   Reply With Quote
Old 14-05-04, 01:39   #337
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

nu l-am vazut
sau poate nu stiam ca e cu tractiune spate...dar m-as mira sa fie asa ceva in cj
OVI is offline   Reply With Quote
Old 14-05-04, 09:00   #338
B12ZMD

Stage 5

ce MAAAH ??????? oltcit cu motor de dacie in portbagaj si tractiune pe spate ??? nu cred decat daca ... il vad ... sau nici asa ! Doar daca il CONDUC ! hahaha
B12ZMD is offline   Reply With Quote
Old 14-05-04, 09:19   #339
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

lol uite ca pe zi ce trece noi masini se nasc haha.. ar fi premiera la noi in tzara..
Old 14-05-04, 13:46   #340
DoDo

Stage 2

DoDo's Avatar

cecilia, u bv serios? chiar exista asha ceva? mie nu prea imi vine sa cred... shi cu partea din fatza ce a facut? mai ia curbele cu el? sau umbla cu saci de ciment in fatza? looolza :P
aaa, multzumim pt timpu` acordat shi scuze pt. deranj.
DoDo is offline   Reply With Quote
Old 14-05-04, 22:17   #341
DJ10BOD

Stage 4

Mey Dodo! stii cum se face la masinile de raliuri (si ma refer la wrc) se pune o greutate pe spate k sa egaleze raportul fata/spate. (sau ma rog motorul in spate greutatea in fatza)... E o idee mai ieftina si cu sacii d ciment nu mai dai drumu la ventilatzie...

PS: multumesc si eu cecilia pt timpul acordat
DJ10BOD is offline   Reply With Quote
Old 14-05-04, 22:51   #342
cecilia

Stage 5

cecilia's Avatar

cu placere bod
cecilia is offline   Reply With Quote
Old 16-05-04, 11:58   #343
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

O discutie interesanta...

http://oltcit.board.dk3.com/2/viewtopic.php?t=1235

PS: nu puteti da reply daca nu aveti user pe forumul oltcit.ro
Gabi is offline   Reply With Quote
Old 17-05-04, 05:29   #344
BogdanSHA

Stage 5

BogdanSHA's Avatar

Gabi, explica-i tu acolo k \"amfibie=MASINA!!! care poate sa mearga si prin apa\". Mersi
BogdanSHA is offline   Reply With Quote
Old 17-05-04, 07:50   #345
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Bogdan: nu ma bag in discutiile lor. Pe forumul oltcit.ro nu mai scriu decat in 3 sectiuni (Cluburi, Caroserie, Tuning) unde am topicuri facute. M-am mai bagat \"in seama\" cu ei si s-a degenerat de am avut 5 luni ban.