Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [VW]
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
Originally Posted by alexzander407
8 dimineata ,afara -3 grade lapovita ceata de nu vedeai la 2 m in fata si laure al meu ce facea isi regla cutia de viteze sa ajunga la intalnire ... e fenomen de om vara imi zicea ba la 9 ma ajuti si pe mine sa mai frecam la bara eu da ba da si a doua zi la 2 cand ma sculam eu el o terminase)
ce mai faci laure?cum merge?trage...nu trage...urla...nu urla?hai zi tot...spoilerul ala nu stiu cat o sa mai reusesc eu sa il tin pe masina ca am garda mult prea mica sper sa nu il sparg
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [VW]
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
Originally Posted by B-83-DAC
ce mai faci laure?cum merge?trage...nu trage...urla...nu urla?hai zi tot...spoilerul ala nu stiu cat o sa mai reusesc eu sa il tin pe masina ca am garda mult prea mica sper sa nu il sparg
man trage..da mai face faze..nu se alimenteaza..trebuie sa schimb ciocu de papagal..si a mea e destul de joasa si inca e intreg spoileru..sa te feresti de urcat borduri..ca e clar ca nu o sa urci
tu crezi ca bordurile sunt problema mea?eu mi-am luat adio de la ele de mult timp...problema la mine raman denivelarile de drum ...sper sa ma invat cu ea mai repede ca vad ca deja am 1 sapt de cand e gata si totul merge binisor...sper sa ma tine