Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [VW]
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
pai cand treci al dany.......
sau maine
ca duminica imi i-au liber..
maine daca nu ii dau de cap il sun pe dany si daca poate ma duc la el...lasami nr de tel pe messenger si iti dau un mesaj ceva daca ma duc..id meu e ala powerhorsen
ehe la mai mare jon :>acu umbli si legal cu ea :> vezi sa imi dai si mie pozele alea de la a mea dak nu fa-mi un thread la Masina Mea... MS... te-am pupic
Quote:
Originally Posted by alexzander407
ehe la mai mare jon :>acu umbli si legal cu ea :> vezi sa imi dai si mie pozele alea de la a mea dak nu fa-mi un thread la Masina Mea... MS... te-am pupic
nici acu nu prea sunt legal cu toba,rotile,numaru neiluminat pe spate ..)
esti baiat de aur se jtie !!! si vezi ce faci ***e'n apostrofi cu pozele alea ... si LA MULTI ANI (e nascut pe 1 decembrie) nebunu' si Un An Nou Fericit !!!
Quote:
Originally Posted by alexzander407
esti baiat de aur se jtie !!! si vezi ce faci ***e'n apostrofi cu pozele alea ... si LA MULTI ANI (e nascut pe 1 decembrie) nebunu' si Un An Nou Fericit !!!
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
numai ne intalniram azi.... oricum nu prea avea chef masina de poze era un pic nespalata .. alternatorul face figuri ....si nu incarca...
si potera e cu ochii pe ea .. azi scapa ea.. eu nu..
data trecuta am scapat amandoi..
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
numai ne intalniram azi.... oricum nu prea avea chef masina de poze era un pic nespalata .. alternatorul face figuri ....si nu incarca...
si potera e cu ochii pe ea .. azi scapa ea.. eu nu..
data trecuta am scapat amandoi..
imi spuse geo ca ai probleme cu ea..oricum ii dadui cat de cat de cap la carbu ala..
azinoapte era sa se urce fratemeo cu ea pe un taximetrist...mortii lor de taximetristi..se baga la nesimtire..noroc ca nu a venit masina din fata si s-a bagat pe contrasens ca muream cu el de gat