Quote:
Originally Posted by fasso
il leaga aia dreaq cand l-or vedea
|
sa stii ca nu a fost departe de legat...
ma duc si eu ca tot omu.....masina cheala pe interior, fara spoiler pe fata, evacuare cat un horn industrial
Vamesul roman imi cere buletinul....si dupa 3 secunde, cand remarca ca e cheala masina in interior, imi cere repede repede si actele masinii. Se uita tacticos la acte, totul corespunde si e ok. Nu zice nimic...ce drac` sa mai zica...probabil credea ca sunt nebun
Vamesul ungur...se uita la acte...face niste ochi
cand vede ca masina e goala pe interior. Fuge repede cu actele in birou, anunta pe colegul de birou, ies amandoi...se mai uita odata cu niste ochi
. Pleaca ala in pas alergator cu actele, in celalalt birou. Cred ca acolo era seful lui. Aud eu (noroc ca inteleg ungureste), ca vamesul e tare nedumerit ca masina e cheala...seful intreaba cum adica e cheala...ala ii raspunde: are doar scaunul in care sta el, si nimic altceva in interior. Seful: cum dracu....
Vin vamesii unguri, vreo 6 la numar, si cei 2 romani...
se uita toti la masina...se uita pe sub ea...prin ea...
Ies eu din masina...deschid usa in sus....
ochii mari ca cepele la toti...
Ii intreb politicos care e problema....
Sefu: pai problema e ca nu ai interior....
eu: pai am doar strictul necesar
sefu: da....
sefu: de cand e masina asa?
eu: de vreo 2 ani
sefu: a fost usor la ITP?
eu: nu, pt ca masina are toata mecanica noua, iar masina a fost refacuta 90% dupa 10ani de pauza pe dreapta
sefu: da si daca ai avea scaune...nu ai centuri, nu ai plasticele din interior, nu ai fete de usi
eu: nu scrie nicaieri ca trebuie sa am neaparat 3 banchete, 2 scaune...*****ie doar ca pot cara maxim 5 persoane, pe scaune
sefu: da...dar in ungaria e mentionat in talon numarul scaunelor
eu: atata timp cat nu car pe nimeni....scaunele mi se par in plus, inutile. Daca tot nu sunt folosite, pentru ce sa le am?
sefu: zici tu?
eu: cu ce va deranjeaza ca nu le am? Exista oltcit club 11 E (sau entrerprise) care vine chelit din fabrica, pentru transport marfa. Eu nu am deloc. E ca si cum as avea banchetele/scaunul dreapta rabatate ca sa car un frigider, dar momentan frigiderul lipseste. Cu ce va incurca?
sefu: cu nimic...
eu: pai si atunci?
sefu: bine...dumnezeu cu tine!
eu: multumesc. o zi placuta in continuare
in urmatorii 200km m-am intalnit de vreo 30ori cu acelasi jeep de politie, acelasi numar, aceiasi oameni in masina....
m-au tot depasit....m-au tot ajuns din urma...
naiba-i stie
cert e ca am trecut vama
Edit:
poze de la TimTuning show...Timisoara
YNT rulzzz..