asa...
am redeschis topicul....pentru ca poate, exista cineva care vrea sa vada si rabla mea.
FARA OFFTOPIC, ZOLTI&Grigoras&company sa se abtina total.
masina acum sta asa:
1100frantza, comprimat, aprindere franta pe platina, admisie honuita/lustruita, carburator 1100 solex umblat prin el....+ cutie de special
pentru ca trebuie sa schimb iar ambreiajul, urmeaza si o volanta usurata, precum si niste carburatoare de alfa33 pentru iarna asta.
in primavara implantam 16V+turbo
a....masina a mai fost zgariata, a mai fost lovita, au incercat sa imi sparga iar capota (pe aceasta cale salut pe toti curiosii care se uita la rabla mea, si care isi mai uita o cheie, un pantof, o surubelnita...prin vopseaua mea)
- a primit un scaun sport recaro negru, rabatabil... (luat de pe un reno 5 gtt), urmeaza si pe partea dreapta unul la fel, si facut in sfarsit ordine/curat/tuning la interior (iarna asta)
- va primi jante pe 15, doar sa am bani de cauciucuri.....(o sa pun poze)
- am montat o toba sport cu diametru de 7,5cm iesire...home made by my uncle
(suna ca un subaru wrc)
- am etansat evacuarea in sfarsit...6 ore a durat operatiunea, acum se aude doar toba sport (pana acum se auzea WRC style pe 2 parti...motor+evacuare)
- saptamana trecuta am facut o excursie de la salonta la moldova noua (vreo 400km + inapoi la timisoara 200km)...am lovit un caine pe serpentine, am crapat mai tare spoilerul pe stanga(sta cracanat urat rau de tot spre exterior), si am rupt farul nou din suporti (@#@$($*)@)
- am mai atins cu ea pe jos...(salutari administratorilor de drumuri care isi baga banii in buzunare si lasa gropile pe strada)
cam atat...cred....