la multi ani tuturor si bafta in 2007 sa vedem ce ne rezerva noul an inca odata LA MULTI ANI TUTUROR POSESORILOR DE OLTCIT SI NU NUMAI FIE CA IN NOUL AN SA VEM PARTE DE NUMAI BINE
nu vreau sa vorbesc prostii, dar am avut si eu mai de mult un oltcit la care tineam si am cunoscut un baiat din craiova care a zis ca si-a montat bord de matiz pe oltcit ...si ca se potriveste cu putine modificari
...probabil ati vazut bord de ursuletz pe dacie
nu vreau sa vorbesc prostii, dar am avut si eu mai de mult un oltcit la care tineam si am cunoscut un baiat din craiova care a zis ca si-a montat bord de matiz pe oltcit ...si ca se potriveste cu putine modificari
...probabil ati vazut bord de ursuletz pe dacie
pai da da mie de ex. bordu de oltcit imi place si nul schimd
trebuie numai mici ajustari
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
Re: interior oltcit
sa sti ca bordu` la oltcit este inchegat bine de tot ... pe cand la dacie ai spatii libere (bleah).. trebuie doar sa`ti alegi bine culorile .. pt mine e perfect nu are nevoie de nici o modificare
e_max... dupa cum ti-am zis, eu una nu prea ma dau in vant dupa el... dar ... in fine... sa zicem ca merge... dar cu mici ajustari...
pai da mogos stiu ce zici ai si dreptate dar gusturile nu se discuta
cand ma apuc de masina mai vad eu ........las originalul sau facem rost de unul de inlocuit