14-07-11, 10:10
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Quote:
Originally Posted by Dr.Dre
nu e problema ,rugina este doar de suprafata.am vb cu vopsitorul si a zis ca o polizeaza pana la luciu metalic.sper sa faca treaba buna
|
Atunci sa speram ca isi face treaba...caci altfel e vai si amar de munca la masina asta...
|
|
|
14-07-11, 12:18
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit]
|
ca sfat referitor la rugina ... stai pe capul lui si nu il lasa sa dea peste decat dupa ce vezi tu luciul metalic ...pt ca eu unul stiu o vb ...dai cu negru peste verde ca, stapanul nu te vede ...+ ca mie datorita faptului ca am vopsit-o si in decembrie (greseala mea ..chiar daca tipul avea o hala incalzita..dar asa a fost conjunctura si nici nu am putut sta prea mult pe capul lui) intr-un an jumate deja mi-au aparut niste umflaturi in vopsea la aripa spate jos partea buna e ca nu pare a fi rugina ...dar suspectez ca nu apucase sa se usuce chitul suficient dupa finisarea cu apa si a dat vopsea peste si din cauza asta s-a umflat ulterior
in rest bafta sa o vedem vopsita ..din cate ai facut la ea o sa iese o masina super...chiar daca mai ai de munca o sa merite efortul depus
|
|
|
14-07-11, 17:04
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [DACIA] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by julaikos
Atunci sa speram ca isi face treaba...caci altfel e vai si amar de munca la masina asta...
|
pare sa isi face treaba calumea.pe sub capota motor si tot compartimentul motor o sa imi dea cu insonorizant,iar la badboy a polizat pana la luciu metalic si a dat kit de fibra
Quote:
Originally Posted by lancer
ca sfat referitor la rugina ... stai pe capul lui si nu il lasa sa dea peste decat dupa ce vezi tu luciul metalic ...pt ca eu unul stiu o vb ...dai cu negru peste verde ca, stapanul nu te vede ...+ ca mie datorita faptului ca am vopsit-o si in decembrie (greseala mea ..chiar daca tipul avea o hala incalzita..dar asa a fost conjunctura si nici nu am putut sta prea mult pe capul lui) intr-un an jumate deja mi-au aparut niste umflaturi in vopsea la aripa spate jos partea buna e ca nu pare a fi rugina ...dar suspectez ca nu apucase sa se usuce chitul suficient dupa finisarea cu apa si a dat vopsea peste si din cauza asta s-a umflat ulterior
in rest bafta sa o vedem vopsita ..din cate ai facut la ea o sa iese o masina super...chiar daca mai ai de munca o sa merite efortul depus
|
ms,eu zic ca o sa iasa bine.abia dupa vopsit si montat motorul vor veni detaliile care fac diferenta .am stat pe langa el,acuma de la el vin,si dupa ce am vazut pana acuma,a facut treaba f buna,e meticulos omul.pe marti ar fi gata vopsita.culoarea va fi alb artika cea de pe logan,o culoare simpla,usor de intretinut(chiar daca voi mai face alte modificari ulterioare) si de efect,zic eu.cateva poze de azi
Last edited by Dr.Dre; 14-07-11 at 17:08.
|
|
|
14-07-11, 18:40
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
o sa vedem la final ce iese
|
|
|
14-07-11, 18:52
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by Dr.Dre
pare sa isi face treaba calumea.pe sub capota motor si tot compartimentul motor o sa imi dea cu insonorizant,iar la badboy a polizat pana la luciu metalic si a dat kit de fibra
ms,eu zic ca o sa iasa bine.abia dupa vopsit si montat motorul vor veni detaliile care fac diferenta .am stat pe langa el,acuma de la el vin,si dupa ce am vazut pana acuma,a facut treaba f buna,e meticulos omul.pe marti ar fi gata vopsita.culoarea va fi alb artika cea de pe logan,o culoare simpla,usor de intretinut(chiar daca voi mai face alte modificari ulterioare) si de efect,zic eu.cateva poze de azi
|
Incepe sa prinda forma man , multa bafta.
|
|
|
15-07-11, 10:08
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
se pare ca vopsitorul tau face treaba buna in materie de finisaj ... singurul lucru care nu imi place mie nu e vina lui ...e vb de badboy ..mi se pare totusi prea brusc ..dar am vazut ca se lucreaza inca la el poate pana la urma reuseste sa mai indulceasca un pic unghiul ala ... vedem la final ce iese ... in rest jos palaria ..o sa iese super
|
|
|
15-07-11, 17:30
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lancer
se pare ca vopsitorul tau face treaba buna in materie de finisaj ... singurul lucru care nu imi place mie nu e vina lui ...e vb de badboy ..mi se pare totusi prea brusc ..dar am vazut ca se lucreaza inca la el poate pana la urma reuseste sa mai indulceasca un pic unghiul ala ... vedem la final ce iese ... in rest jos palaria ..o sa iese super
|
badboy-ul a iesit mai bine decat ma asteptam,nu mai se vede unghiul ala asa brusc.am fost pe la vopsitor si azi,i-am dus spritchitul,maine va veni tinichigiul sa mai imi dea niste puncte de sudura sus la aripile fata unde se unestc cu grila de la stergatoare...revin cu poze dupa spritchit
|
|
|
16-07-11, 18:37
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Naisss :>
|
|
|
20-07-11, 18:37
|
|
Stage 5
|
l-ai scos de la vopsit?
|
|
|
23-07-11, 01:32
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
prima mana de spritchit.acum se vede forma ei care imi place la nebunie.da f bine pe griul asta mat al spritchitului,imi vine sa o las asa
|
|
|
23-07-11, 01:44
|
|
Stage 4
|
Arata bine masina, dar o singura chestie nu-mi place, si din cate am vazut, ti-au mai atras si alti colegi atentia in legatura cu asta: badboy-ul!
Chiar daca farurile nu sunt pe masina, deja se vede ca este prea mare , si inca tot nu a disparut efectul ala de "proptit in zid".
Cred ca ar mai trebui putin lucrat la el, nu de alta, dar este un detaliu mic ce schimba f mult aspectul masinii, si din ce vad eu, ai pretentia sa iasa ceva frumos.
bafta in continuare cu proiectul!
|
|
|
23-07-11, 03:13
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW]
|
doamne o_O
nu mai am rabdare pana iese. abia astept sa-l vad :X:X:X
nici nu vreau sa ma gandesc cum arata cu jantele puse
|
|
|
23-07-11, 10:24
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jimmy_rph
Arata bine masina, dar o singura chestie nu-mi place, si din cate am vazut, ti-au mai atras si alti colegi atentia in legatura cu asta: badboy-ul!
Chiar daca farurile nu sunt pe masina, deja se vede ca este prea mare , si inca tot nu a disparut efectul ala de "proptit in zid".
Cred ca ar mai trebui putin lucrat la el, nu de alta, dar este un detaliu mic ce schimba f mult aspectul masinii, si din ce vad eu, ai pretentia sa iasa ceva frumos.
bafta in continuare cu proiectul!
|
badboy-ul va ramane momentan asa,pana va fi gata.daca mi se va parea atunci prea lung il voi mai ajusta
Quote:
Originally Posted by yg.alex
doamne o_O
nu mai am rabdare pana iese. abia astept sa-l vad :X:X:X
nici nu vreau sa ma gandesc cum arata cu jantele puse
|
mie imi zici...ca deabia astept sa o termine.clar primul lucru pe care il montez vor fi jantele(de proba)
|
|
|
23-07-11, 11:15
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Oltcit] [Fiat]
|
O sa iasa o mica bomba asteptam produsu' final
|
|
|
23-07-11, 16:32
|
|
Oltcit Driver
Stage 5
|
o sa fie super ... cat despre bad boy din punctul meu de vedere nu ca e prea lung ... poate tocmai lungimea aia ii da o nota foarte agresiva ...e vb de curbura de sus ... oricum daca e sa dau un exemplu de un bad boy frumos ..cel mai reusit mi s-a parut cel al lui bogdan lascu (mie unu imi place la nebunie bad boyul ala)... oricum un bad boy lung genul alui tau care e binisor facut din ce se vede in poze are B-32-SCH.
oricum eu cred ca ar fi mai bine ra remediezi problema cu badboy-ul inainte de vopsire ..o sa fie ea o culoare alba care de obicei nu pune probleme la o vopsire ulterioara (ca nuanta ma refer) dar poate or sa existe unele diferente, oricum asta e valabila in cazul in care nu cumva sa vopsesti capota alta culoare sau colantata
|
|
|
|
|