Avea destul glas si cu vechiul motor , tare sunt curios cand oi termina cum se aude , deci te astept in ploiesti la inca o plimbare cand o termini ! , bafta in continuare !
Cu siguranta o sa vin.Si acum urla destul de tare,dar din cauza ca inca nu am terminat traseul de evacuare.In rest,mersi frumos de urari si bafta.
Ieri am facut prima plimbare cu masina.Am mers de la service mecanica la service vopsitorie.Acum urmeaza sa fac vopsitoria integrala.Vor veni si poze cu masina in noua locatie.In rest bafta tuturor posesorilor de Fiat.
lucian planetarele o sa reziste sau franele ? si daca ai putea sa imi zici la cat ai gasit motorul ? mersi mult si succes in continuare
Planetarele sunt de la acelasi motor si franele la fel+un upgrade.Si nu este nici un secret ca am cumparat un HGT si am luat de pe el aproape tot.Daca ma ai intrebari te astept.In rest multa bafta si spor la munca.
Foarte frumoasa masina !Sper sa iese asa cum doresti ! ma bucur ca ai optat pentru un 1.8 .. nu o sa regreti ! in cazul in care ai nevoie de orice piese pentru transmisie sau motorizare(inclusiv partea electrica si accesorii) nu ezita sa ma contactezi. Eu detin un Hgt de aproximativ 1 an de zile si sunt foarte multumit . O intrebare : de unde ai achizitionat discurile ? eu am pe el perforate/striate/ventilate dar trebuie sa le schimb si nu am gasit decat brembo max dar sunt doar striate si ventilate ... vreau ceva cu "gaurele" .. Stima si o zi placuta !
Foarte frumoasa masina !Sper sa iese asa cum doresti ! ma bucur ca ai optat pentru un 1.8 .. nu o sa regreti ! in cazul in care ai nevoie de orice piese pentru transmisie sau motorizare(inclusiv partea electrica si accesorii) nu ezita sa ma contactezi. Eu detin un Hgt de aproximativ 1 an de zile si sunt foarte multumit . O intrebare : de unde ai achizitionat discurile ? eu am pe el perforate/striate/ventilate dar trebuie sa le schimb si nu am gasit decat brembo max dar sunt doar striate si ventilate ... vreau ceva cu "gaurele" .. Stima si o zi placuta !
Incearca la EBC.Iustin il cheama si tel.0730487846.Bafta si vorbim.