ai 1.9 benzina a? hai ca e din ce in ce mai bine
hai sa te mai luminez eu putin:
- Stilo in 3 sau 5 usi ( fara stationwagon ) are garda la sol undeva intre 14 si 15 centimetri in functie de versiune si motorizare; tu cu ai tai -15cm esti deja cu burta pe pamant daca nu chiar putin sub
- Din cele 2 filmulete postate de tine pe prima pagina in acest thread am ajuns la concluzia ca este un benzinar de maxim 1.6, lucru tradat de schimbatorul de viteze ( la JTD`uri, 1.8 si abarth difera - lucru care il poate confirma si Jimmy ); JTD nu avea cum sa fie dupa gradatia turometrului; am mai observat ca esti incepator ( nimic rau aici ca toti am fost ) cand te`ai lovit de claxon, dupa care ai patinat putin ambreiajul
- Benzinar turbo pe Stilo din fabrica nu exista, iar 1.9 nici atat;
Daca o sa incepi sa ma injuri pe mine sau ceilalti care te`am dat in fapt, nu ai decat... Dar cand vi cu aberatii de genul acesta pe un forum dedicat, trebuie sa te astepti si la replici.
Eu zic sa incerci sa ai grija de masina asa cum e ea, pt ca arata destul de bine la exterior; lasa naibii off-road`ul ca nu de aia ai -15cm

si o mica sugestie daca orgoliul te lasa sa ma asculti : punei distantiere pe spate
Daca ai dovezi contra TE RUGAM SA LE POSTEZI