![]() |
Stilo - Coupe Tuning
20 Attachment(s)
Hope enjoy it...see ya
Fiat Stilo Stock: 115 FWHP, VIT MAX: 220 KM/H Final Tuning: 221 FWHP , VIT MAX : 246 KM/H DYNO TEST Bara fatasi spate Carzone Grila fata badgeless Instalatie xenon 8000k Jante GINO 18'' Arcuri sport BILSTEIN Amortizoare sport BILSTEIN Schimbator viteze ISOTTA Frana mana ISOTTA Ceas presiune ulei SIMONI RACING Ceas voltaj SIMONI RACING Carcasa motor carbon custom made Intercooler + conducte APS Rampa injectie individuala APS Vujii BOSCH PLATINUM Vas expansiune APS Conducte radiator SAMCO Conducte admisie SAMCO Injectoare marite POWER ENTERPRISES Oil catch can GREDDY Supapa BOV HKS SSQV Upgrade turbo GARETT VNT20 Resoftare ASPAD Stage 2 Soft MBM Admisie carbon BMC CDA Evacuare completa cu diametrul de 63 MBM Discuri frana Bare stabilizatoare fata/spate Boxe fata Infinity Kappa Perfect 6.1cs Boxe spate JBL T595 Limited Edition Amplificator JBL 6 canale Climatronic bi-zona + scaune incalzite,Oglinzi Electrice,Geamuri Electrice,Dezaburire Faruri-Luneta Computer bord plus, Cotiera |
Re: Prezentare Fiat Stilo Coupe Tuning
e frumoasa..trage de acei 221 de cai ?
|
tu ce crezi? :P
oricum i'am dat in jur de 120 cu a dou'a deci....cred ca e ceva torque[/I][/I] |
wow...prea tare masina...si 221 de calutzi pe o masina relativ mica...cred ca trage de rupe :)...imi place la nebunie spoileru spate :)si ca e joasa...ash avea o intrebare cat au coborat masina amortizoarele ??? ms
|
Quote:
|
Foarte reusita masina.Cat te-a costat tuningul motorului?
|
Quote:
|
se duce frumos :) si imi place cum se aude :)
|
poze motor, interior?
si eventual baga niste filmuletze cu reprize.. de pe loc din mers etc.. filmand bordul si btw amortizoarele nu aveau cum sa coboare cu 15 cm masina :lol: |
Quote:
in rest frumoasa masina... bv ! ps. vreau si eu o poza needitata cu culoarea masinii... |
eu ma indoiesc foarte rau de cifrele tale la motor si sincer cred ca te bat multe masini de 200cp...daca i-ai dat 120 cu a 2-a asta inseamna ca fuge? eu n-am auzit de vreun diesel in lume sa ia 120 cu a 2-a si oricum presupun ca tu ai 5 trepte...pune poza cu dyno te rugam ca suntem cu siguranta cu totii foarte curiosi
|
sa zicem ca am si eu aceleasi indoieli ca zGb...
|
Quote:
nu fii chiar asa de sigur...oricum era ~15cm |
cine e zis ca e diesel? e 1.9 benzina
|
n-a zis nimeni ca e diesel doar mi-am dat seama din aberatiile care le-ai spus...si anume : Upgrade turbo GARETT VNT20
ori ti-ai pus turbina de tdi cu geometrie variabila? :lol: cum iti actionezi capsula pneumatica (actuator) ... foarte caterinca topicul LE : si apropo nu ai scris nimic de pistoane dar ai scris un surplus de 106 cai putere iar ca sa scoti o asa putere fantasmagorica la un motor asa mic probabil ar trebui sa mergi cu cel putin 1.8bar iar asta inseamna ca motorul tau ar fi deja racheta pe luna LE2 : sa stii ca poti sa faci un singur topic intra aceiasi oameni pe forumul asta si se pot concentra "informatiile" mai bine pe unul singur |
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning