Este vorba de un Punto MK3 alb (fabricatie 2003 - cu facelift) 1.3 JTD...
Desi inca masina nu a venit, am sa deschid un thread, fiind in asteptarea ei.
Momentan este blocata in Timisoara datorita unei intarzieri si unei incurcaturi cu actele in Italia. Fara acte masina nu poate fi inmatriculata asa ca e blocata in Timisoara unde sta parcata frumusel la dealer in curte.
Trebuia sa vina acu 2 saptamani asa ca am apucat sa ii comand si sa vina deja cateva componente pentru ea.
- boxe fata Focal Polyglass 165 V1
- subwoofer JBL GTO 1204 BR
- kit de cabluri Alfatec v25 pentru amplificator
- amplificator JBL GTO 75.4
- pleoapele care sunt gata, dar trebuie sa aflu exact codul culorii masinii ca sa poata fi vopsite.
Proiecte de viitor:
- in momentul in care vine masina ii comand si un HU, dar inca nu m-am decis intre Pioneer si Clarion.
- boxe spate (tot Focal, inca nu m-am hotarat modelul)
- folie geamuri fata, spate, luneta
- jante negre
- chip pt motor (98 CP, 215 Nm, dupa cipare)
- un body kit discret, cu bun gust (in cazul in care nu voi schimba masina)
Dupa cum poate v-ati dat seama, ma axez mai mult pe sunet, decat pe aspectul masinii (in viitorul apropiat) pentru ca s-ar putea anul asta in vara, dupa bac sa schimb masina asa ca am vrut sa investesc in chestii care le pot muta... desi zilele trecute m-a tot lovit ideea sa cumpar o alta masina mai ieftina si sa raman si cu punto-ul (eventual sa il schimb cu unul in 2 usi) si sa il fac frumos foc... ramane de vazut, in functie de rezultate si de bugetul alocat.
Am sa pun cateva poze cu componentele in ordinea de mai sus, pt ca deocamdata poze cu masina nu am.