Masinuta mea azi inplineste un an si m-am gandit ca a venit timpul sa va arat
Are motor 1.3 multijet de 75 de cai (deocamdata) anul trecut in mai a trecut pe la chirurgul estetic made in italy, nu din cauza ca era batrana dar tuningul este ''fixul" gazdei ,
a primit un full kit de la firma Lester jenti Carre si urmeaza faruri sonar sau ceva mai performant cu leduri
Masinuta mea azi inplineste un an si m-am gandit ca a venit timpul sa va arat
Are motor 1.3 multijet de 75 de cai (deocamdata) anul trecut in mai a trecut pe la chirurgul estetic made in italy, nu din cauza ca era batrana dar tuningul este ''fixul" gazdei ,
a primit un full kit de la firma Lester jenti Carre si urmeaza faruri sonar sau ceva mai performant cu leduri
foarte frumoasa masinuta ta,dar schimba eleronul mai bine.pune ceva gen "m"(dela ascutit).in rest toate cele bune si cat mai multi km fara nici cea mai mica problema.
parasolar chiar nu vreau , si asa vizibilitatea mai lasa de dorit
cu folie sunt in dilema, numai pe spate nu vreau,... pe fata e discutabil...depinde cine te opreste
dupa parerea mea aceasta masina e urata si de prost gust... tipic kitsch tiuningului de romania cu eleorane si guri de aer pt cele 80 (si ceva de mii) de cai...
joker, daca tu agreezi Euro style, nu inseamna ca toata lumea tre sa isi faca masina intr-un fel anume. e parerea ta, dar nu e kitsch. are nevoie de anumite imbunatatiri, dar chiar arata bine masinuta. am vazut-o la KOE.