Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Grande Punto - Lester Tuning (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/167875-grande-punto-lester-tuning.html)

lesterromania 04-02-10 10:55

Grande Punto - Lester Tuning

9 Attachment(s)
Masinuta mea azi inplineste un an si m-am gandit ca a venit timpul sa va arat
Are motor 1.3 multijet de 75 de cai (deocamdata) anul trecut in mai a trecut pe la chirurgul estetic made in italy, nu din cauza ca era batrana dar tuningul este ''fixul" gazdei ,
a primit un full kit de la firma Lester jenti Carre si urmeaza faruri sonar sau ceva mai performant cu leduri

lesterromania 04-02-10 11:12

Re: grande punto tunat

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lesterromania (Post 3049170)
Masinuta mea azi inplineste un an si m-am gandit ca a venit timpul sa va arat
Are motor 1.3 multijet de 75 de cai (deocamdata) anul trecut in mai a trecut pe la chirurgul estetic made in italy, nu din cauza ca era batrana dar tuningul este ''fixul" gazdei ,
a primit un full kit de la firma Lester jenti Carre si urmeaza faruri sonar sau ceva mai performant cu leduri

am mai atasat niste poze

GyGy 04-02-10 11:23

Frumoasa rau .. , tunata profesional sa o stapanesti sanatos

Detman 04-02-10 11:27

niste jante mai mari ar arata f bine. masina arata chiar bine, imi plac oglinzile f mult, cum sunt vopsite ;).

GyGy 04-02-10 11:28

Si geamurile negre obligatorii , si un parasolar frumos pa parbriz

RideTheRiddle 04-02-10 11:33

niste jante mai mari ar trebui si eleronul ala nu e prea pe gustul meu dar merge!
bafta cu viitoarele modificari

marius3030 04-02-10 12:42

foarte frumoasa masinuta ta,dar schimba eleronul mai bine.pune ceva gen "m"(dela ascutit).in rest toate cele bune si cat mai multi km fara nici cea mai mica problema.;)

B.v.L 04-02-10 13:25

bara fata imi place foarte mult . sa ai parte de ea si fara incidente ;)

lesterromania 05-02-10 11:06

parasolar chiar nu vreau , si asa vizibilitatea mai lasa de dorit
cu folie sunt in dilema, numai pe spate nu vreau,... pe fata e discutabil...depinde cine te opreste

Vj_AlecS 05-02-10 19:16

jantele mai mari sau macar niste anvelope cu talonu mai subtire.. ca se vede prea balon..

lesterromania 09-02-10 20:11

Re: Grande Punto - Lester Tuning

4 Attachment(s)
am montat cotiera tot de la lester e foarte comod la condus are loc de depozitare imens

topser 09-02-10 20:38

misto cotiera , cat te-a costat?

MR.STILO 13-02-10 21:33

salut! :D frumoasa masina,se vede ca ai investit in ea. :D jantele ar fi ok,dar cel mai bine ar merge o suspensie sport! 8) bafta in continuare!

Jokerman170 14-02-10 12:15

dupa parerea mea aceasta masina e urata si de prost gust... tipic kitsch tiuningului de romania cu eleorane si guri de aer pt cele 80 (si ceva de mii) de cai...

Detman 15-02-10 03:26

joker, daca tu agreezi Euro style, nu inseamna ca toata lumea tre sa isi faca masina intr-un fel anume. e parerea ta, dar nu e kitsch. are nevoie de anumite imbunatatiri, dar chiar arata bine masinuta. am vazut-o la KOE.

All times are GMT +2. The time now is 17:12.

- Copyright 2026 4Tuning