Quote:
Originally Posted by sebi2
io cred ca la 30 de ani ai tai ar fi trebuit sa gandesti un pic mai mult ..am zis ca intrat in mine nu ca am intrat io in ei ...deci nu am fost io de vina ...sau dc intra un prost in tine iseamna ca tu esti si mai prost ..intrebare retorica...ce naiba ma ..dc nu stiti macar nu mai comentati aiurea ...si de condus stiu sa conduc conduc de la 17 ani ....si am cateva sute de mii de km la activ asa ca shhh si abtinetiva pe viitor ....
|
am spus "ganditi-va bine" .. nu ma refeream deloc la tine, ok, ai avut accident asta e, ghinion, vina exclusiva a altora, tu ai ramas cu masina sifonata nevinovat si te cred ca nu te-ai bucurat deloc, acum nu mai ai ce face, mai mult noroc pe viitor, nu am spus ca nu stii sa conduci, pot spune acum ca nu citesti atent si te enervezi repede, macar spune-mi ca ai baut energizante inainte sa postezi
![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif)
...ce am scris eu inainte era mai mult pt cei care ti-au lovit masina, tu doar te aflai in locul si la momentul nepotrivit..
mai bine spus ai inceput sa conduci la 17 ani, ca de stiut, unii mor si tot nu stiu sa conduca..fie sunt antitalent, fie au probleme medicale..dar la noi toti trebuie sa conduca...
iar referitor la tine, daca niste cuvinte pe care nu le-ai inteles din prima te fac sa te aprinzi asa imi imaginez cum reactionezi la volan cand iti taie unul calea sau 'te lezeaza' putin in trafic, cred ca ai da orice atunci pentru o portavoce, sau cel putin instalatiile de sunet ale celor de la Depeche Mode ca sa-i explici tu ce si cum la nesimtitul ala, cu cine i-o dat permisu', corect?
hai ca esti simpatic..
ne vedem in intersectie.pe Tomis.putin dupa Mega Image.
te blitzez eu primul, in semn de respect..
asta daca nu te duci cu masina pe plaja...