O mica chestiune care imi da de cap de ceva vreme ,si pe care am zis sa o postez sa stie si altii care se intalnesc cu problema asta si anume
Desi am pus totul nou pe sub ea de la suspensie la ultima bucsa ,acuma cateva zile aud un troncanit,si asa am mers cu ea pe elevator acolo ce sa vad decat o surpriza si anume masina fiind destul de joasa planetarele numai stau drepte ci inclinate si de aicii nebunia si anume in partea stanga fata(partea soferului) am schimbat pana acuma 3 capete de planetara si anume partea care intra in cutie,am sperat ca nu o sa mai fiu nevoit sa schimb dar datorita faptului ca pe partea stanga fata este planetara scurta si pozitia ei fiind inclinata ,in momentul in care plec mai tare aceea tripoda din capatul planetarei cedeaza in sarcina ,lucrul se poate rezolva printr-un singur mod si anume ,ori schimb la capete de planetara ca pe sosete ,ori ridic putin masina in asa fel incat planetara sa nu mai cedeza ,asa ca o sa o mai ridic ca sa numai am probleme
Toate aceste lucruri le-am scris poate se mai ivesc si pe la alte persoane ,dar sunt valabile numai pentru motorizarea 1. 2 8v ,la restu se poate sa nu fie asa ...
Mici cumparaturi si anume am achizitionat : un bec xenon h7 faza scurta de 6.000 mi sa ars unul dintre ele si am fost nevoit sa il schimb
- un set de pedale nou ca cele care le-am avut prezentau urme de oboseala
-plus dat jos husa de volan
Numai de bine