Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply
 
Thread Tools
Old 05-01-14, 11:18   #16
MR.STILO

Stage 5
 
MR.STILO's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 396
Member of:
[Fiat]
[Colectionar Machete]
Default Re: Stilo - 1.6 16v

Quote:
Originally Posted by florin255 View Post
Salut am si eu o problema daca ma poate ajuta si pe mine cineva am facaut un mic accident si la impact mi sa oprit instantaneu pompa de benzina imi dadea eroare fuel cutoff si a trebuit sa apas un butot in dreapta in stalp am apasat pe el ca sa imi de-a drumul la pompa si mi-a disparut eroarea dar acu mimi cere codul de securitate al masini si nu am codul ala al masini cand am cumparato nu am stiut ca imi trebuie acel cod ce sa fac in cazul asata ca nu mai porneste deloc am pus si testerul pe ia dar ii trebuie codul ala ma poate ajuta cineva daca se poate va rog mult.

Salut! Vad ca ai o problema foarte serioasa. Din ce stiu de la un prieten care lucreaza la reprezentanta Fiat chiar pe tester,sunt niste proceduri mai complicate care necesita si cele 2 chei si se pot face numai in reprezentanta. Sfatul meu este sa discuti doar acolo. Succes!
__________________
Stilo 1,8 16V,8X17" Azev type C wheels, red calipers, black front grill, borla exaust, custom made footrest+alloy pedals, painted plastics,carbon look covers ,painted cylinderhead cover, sport suspension,black mirror roof
MR.STILO is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -