Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 15-09-06, 19:18   #16
syncron

Stage 5

Default Re: 850 Sport Coupe

sal nu vinzi 850 0723889623 florin
syncron is offline   Reply With Quote
Old 15-09-06, 19:42   #17
05wnd

Stage 3

05wnd's Avatar

fain Fiatu chiat imi place merita investitia.
05wnd is offline   Reply With Quote
Old 16-09-06, 22:59   #18
KrissKross

Stage 2

KrissKross's Avatar

Quote:
Originally Posted by B-69-NOS View Post
sal nu vinzi 850 0723889623 florin
Din pacate nu vind...
-Este masina la care am visat de copil (mai precis de la 6 ani).
-Valoarea in Romania este f. mult sub pretul pietei, atasament cu foto gasit la vinzare in Franta.
-Ma face sa ma simt bine la volan.

Tot timpul ma opreste careva pe strada sa ma intrebe daca nu o vind (ultima oara Vineri un tip cu un Ford cit casa) Oferta maxima pina acum, banul in mina pe loc, 2000E.

Noutati:
Toba esapament reparata complet (mamaaa ce miriie) dar are ulei in ea si scoate un fum de zici ca-i Trabant.
Schimbat motor, cutie, pompa de apa, carburator, etc. (poate va intrebati de unde am pus mina pe ele: de la fiare vechi! un fiat 850 Special cu 10000Km la bord aruncat la gunoi )
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ep_fiat_850_sport_coupe.jpg
Views:	271
Size:	78.8 KB
ID:	151527  
KrissKross is offline   Reply With Quote
Old 28-09-06, 17:16   #19
codrin44

Stage 5

codrin44's Avatar

Member of:
[FORD]

am intrat sa vad daca pe 4 tuning are cineva o fata asa frumoasa...si este!
vazusem azi una in Bacau,argintie,in reconstructie,cumparata cu 2000 RON ,...superba. spor la treba!

~~~~~~~~~ F o r d C a p r i ~~~~~~~~~
don't just get older...they just get faster
codrin44 is offline   Reply With Quote
Old 25-10-06, 20:30   #20
KrissKross

Stage 2

KrissKross's Avatar

Offf ma gindesc sa vind Fiatul tatalui meu (cel rosu ca nu prea mai umbla cu el) merge bine mashinuta si se tine bine dar nu stiu cam cit sa cer pe ea
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...76&postcount=9 pentru poza
A mea nu o dau chiar daca ma dau banii afara din casa (unde s-ar intimpla asta? ).
Daca e careva real interesat de un 850 batrinel si care chiar are ceva bani de dat pe el sa-mi dea un PM.
Valabil si in cazul in care are idee de preturile care se mai vehiculeaza pt Fiat 850.
Bafta ALL!
Old 28-10-06, 06:04   #21
lao_tien

Stock

lao_tien's Avatar

Salutare,

am gasit un fiat 850 Sport Coupe in stare relativ buna. in principiu se pot rezolva multe cu el si mi-ar placea mult sa il pot cumpara, renova si apoi folosi. Din pacate proprietarul actual pretinde ca l-a preluat de la altcineva acum multi ani si nu a facut acte pentru el. Proprietarul initial al masinii se pare ca a murit si nu se mai potintocmi actele acum. As vrea totusi sa-l cumpar, insa nu sunt sigur ca se mai poate inmatricula in momentul de fata din cauza faptului ca nu se poate trece in proprietatea altcuiva cata vreme proprietarul de drept e mort. Ce ma sfatuiti sa fac. Masina este superba, chiar daca are nevoie de o gramada de ingrijiri. Ma uit la ea zilnic, pentru ca e parcata in fata casei, unde locuiesc si pe cuvant ca mi se rupe sufletul.

Astept un sfat. Multam mult.
lao_tien is offline   Reply With Quote
Old 28-10-06, 17:14   #22
KrissKross

Stage 2

KrissKross's Avatar

Pai nu prea ai cum sa-l inmatriculezi... e incurcata treaba daca proprietarul masinii (initial) nu are nici o ruda. In cazul in care exista un mostenitor al masinii acesta trebuie sa demareze o multime de actiuni judecatoresti pentru a intra in posesie si astea costa imens (ca la noi) dupa asta trebuie sa faci acte cu acesta si sa suporti si costurile suplimentare. Pe scurt te costa o AVERE!
Solutia cea mai viabila, daca practic masina nu mai exista in evidenta pe nicaieri, poate merge la dezmembrare si vinzare sub forma de piese.
Nu ai sanse majore sa gasesti o caroserie cu acte si sa o faci sa treaca RAR-ul.
Poate sa iei ce are mai bun pe ea sa pui pe un 850 normal sa-l transformi in 850 Special. Cu un pic de tunning vizual poti sa ai o masinuta placuta si performanta.
Bafta oricum.
Old 12-03-07, 21:59   #23
piratu_volvo

Stage 5

piratu_volvo's Avatar

Super masinuta omule.Intereseaza-te daca iti potrivesc jantele de rechin si daca da iti dau eu,am un set de tabla originale pe 13 din alea cu buza mai lata.O sa le fac o poza zilele astea sa le vezi,io am vrut sa mi le fac de iarna dar daca nu a mai fost iarna...
piratu_volvo is offline   Reply With Quote
Old 12-03-07, 23:11   #24
KrissKross

Stage 2

KrissKross's Avatar

Smile Re: 850 Sport Coupe

Multzam, dar nu cred ca se potrivesc parca am o distanta de 98 cu gaura pe centru de 56... merg de la fiat, lada si nu mai stiu altele.
E o problema dar acum chiar ca nu mai merg cu ea.
Iar mi-au lovit-o in parcare (innebunesc de furie) si nu am bani sa o repar, oglinda stinga smulsa cu totul, aripa fata infundata chiar in semnalizatorul lateral, chit sarit etc.
Cred ca urmeaza sa ma enervez putin mai mult si pleaca la dezmembrare pentru piese.
Old 12-03-07, 23:28   #25
piratu_volvo

Stage 5

piratu_volvo's Avatar

Sorry,pacat de masina,ma bucuram sa pot sa te ajut
piratu_volvo is offline   Reply With Quote
Old 12-03-07, 23:40   #26
KrissKross

Stage 2

KrissKross's Avatar

Sa stii ca ma surprinde sa vad cit de unita este comunitatea asta, pe bune foarte rar vezi pe cineva sa sara in ajutorul unui necunoscut.
Respect!
Old 19-03-07, 11:33   #27
momo romania

Stage 5

fartilor vreu si eu sa cumpar un fiat (500.600.850.850sport coupe, chiar si 126 sau polski) poate reusiti sa ma ajutati ... bine nu as vrea sa ceara pe el si luna de pe cer ... vreau negresit sa tunez un fiat vechi ...
0722590849
niculaitad@yahoo.it
momo romania is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 13:49   #28
momo romania

Stage 5

Quote:
Originally Posted by lao_tien View Post
Salutare,

am gasit un fiat 850 Sport Coupe in stare relativ buna. in principiu se pot rezolva multe cu el si mi-ar placea mult sa il pot cumpara, renova si apoi folosi. Din pacate proprietarul actual pretinde ca l-a preluat de la altcineva acum multi ani si nu a facut acte pentru el. Proprietarul initial al masinii se pare ca a murit si nu se mai potintocmi actele acum. As vrea totusi sa-l cumpar, insa nu sunt sigur ca se mai poate inmatricula in momentul de fata din cauza faptului ca nu se poate trece in proprietatea altcuiva cata vreme proprietarul de drept e mort. Ce ma sfatuiti sa fac. Masina este superba, chiar daca are nevoie de o gramada de ingrijiri. Ma uit la ea zilnic, pentru ca e parcata in fata casei, unde locuiesc si pe cuvant ca mi se rupe sufletul.

Astept un sfat. Multam mult.
SUNT EU INTERESAT DE EA ... DA NU O VREI DA-MI DE STIRE TE ROG
Old 22-03-07, 19:02   #29
momo romania

Stage 5

Idei Pentru Tunat O Astfel De Masina ???
Are Cineva .... Eu Pe Net Nu Prea Am Gasit 850 Sport Coupe Tunat
Old 23-03-07, 11:02   #30
momo romania

Stage 5

imi da si mie cineva idee .... cum as putea sa o tunez.... nu prea am gasit poze pe net cu 850 sport coupe tunata
va rog
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -