nu man. eu credeam ca aia e pe faza scurta si de asta intrebam. ca imi place lumina asa.. gen xenon ..de asta ziceam.eu tot mi'am pus becuri fel si fel da nu bat asa.de asta ziceam...
angel eyes poti sa iti faci u,eu miam procurat ledurile,mai imi trebuie betisoarele alea de la jaluzea care lasa si ridica jaluzeaua(eu leam gasit la bricostore)
da stiu.da nush cum dau , ca eu am faruri fara lupa...cu toate ca e poisibil sa mearga bine si fara. uite aici niste angel eyes prea tari....https://www.youtube.com/watch?v=_H5-eayZJQM
Salut!
Am vazut pe paginile anterioare ca cereai sfaturi pentru tuning. Daca tot vrei sa elimini clantele si sa iti faci deschidere din telecomanda atunci mergi pe clean look si fati si portbagajul shaved adica elimina partea din mijloc cu deschiderea haionului. Tot cu stilul clean ar merge si scoase bandourile dar e cam periculos. Mai bine le vopsesti in culoarea masinii.
Multa bafta in continuare!
da stiu. oricum eu nu sunt in tara acum. ajung in romania in 2 luni, poate pana atunci iti faci tu si daca iti iese calumea , dau si eu o comanda la tine..daca vrei bineinteles.. :P
in 2 luni imi iau faruri de marea,atunci o sa incerc sa imi fac angel eyes si o sa te ajut sa iti faci si tu
Mam interesat si ma ajung 100E o pereche de faruri de marea