sunt multe jenti care se potrivesc pe masina asta,dar eu am vrut sa pastrez stilul stilo cu o mica tenta de abarth.oricum jentile vor fi vopsite cat de curand,asa ca sa le schimb look ul putin.ma gandesc la un gri inchis,culoarea de pe jentile de pe s de la audi.
si cateva poze cu micile retusuri pe care le am facut fierului:
curatat si vopsit tot ce e pe dedesubt(baie ulei punte fata+spate)
evacuare noua :X
restul urmeaza cat de curand
i am refacut ultima parte(cea de dupa intermediara) i am facut alt traseu sa dea toba asa cum am vrut eu,si trebuie sa ii scot intermediara dar inca nu am rezolvat cu teava care o va inlocuii,si mai trebuie sa ii montez admisia,posibil pipercross.
astazi i am pus un ornament la schimbator de pe modelul abarth,dar inca nu am poza cu el ca nu i am gasit 4 surubi care sa se potriveasca la culoare.
i am refacut ultima parte(cea de dupa intermediara) i am facut alt traseu sa dea toba asa cum am vrut eu,si trebuie sa ii scot intermediara dar inca nu am rezolvat cu teava care o va inlocuii,si mai trebuie sa ii montez admisia,posibil pipercross.
astazi i am pus un ornament la schimbator de pe modelul abarth,dar inca nu am poza cu el ca nu i am gasit 4 surubi care sa se potriveasca la culoare.
ooo....se anunta imbunatatiri interesante.si maine poate pui te rog si niste poze c nuca de la schimbator..sa o vedem s noi..
jante 17'' abarth(300 euro pe net second) toba sport carbon,multe mici modificari.....
100 000 km de aprox 5 luni inmatriculata 5000 km in tara.
+4 jenti iarna cu gume noi noute
4700 negociabil
masina nu sa mai vandut......dar au aparut mici schimbari
grila fata custom made[unicat in romania )]
sa renuntat la stergatorul spate
si echiparea de iarna....jante naspa si gume de iarna noi :P
superba grila!ce-a mai tare de pana acum.imi place la nebunie!
pacat ca di jantele..ca sunt superbe!daca nu era sa vand masina ti le cump eu...dar asa.........
oricum..ma bucur ca nu ai mai vandut-o!
nu o mai dau....daca reusesc sa dau jentile o sa urmeze multe modificari si poate pana in primavara chiar un swap frumos de tot.1400 ron ultimul pret pentru sapt asta...dupaia revine la 350 euro.