Atat! Weekendu asta imi fac si eu stopurile negre!!!! am punto identic din acelasi an doar visiniu. Ai avut probleme cu politia? Cum se vad pozitiile noaptea?
hehe, nu o fac cu spray de piata, saptamana asta imi fac si bara spate custom, badboy etc. daca imi vor ramane bani il pun sa imi vopseasca si stopurile
stopurile ar trebui sa ti le faca bonus ca mare fas fas nu ii doar ca trebuie sa stie cum . . . . . . . . . pt cei din TM care vor sa isi faca stopurile asa va recomand cu cea mai mare placere vopsitoru meu bun si ieftin
o sa fac poze sa vezi cum se vede ziua si cum se vede noaptea si o sa fac si la un punto care le are stock sa vezi diferenta ? eu inca nu am avut probleme multzam lu Dumnezeu
in tm ii 50 :P si ti le face cum vrei la tipu la care le-am facut eu . . . . . . zi sa iti bage mult lac si putin pigment de negru ca sa ti se si vada ceva prin ele ca a mai facut cineva cu negru si atata si se vede NU
hmm )
pai nujh io ma gandesc sa ma duc luni sa imi puna folia si vad io cum arata ... oricum pe marti o sa postez si poze cu masina pe topiku meu si daca vrei te poti uita si sati dai cu parerea...
mersiii