Da e adevarat nu prea am mai postat pe forum, insa traiesc si in mare cam stiu ce se mai intampla pe aici, dar stau mai prost cu timpul.
Acum sa zic ce i-am mai facut masinii, de care sunt foarte multumit
1. Schimbat distributie(pentru siguranta mea) + ulei +antigel
2. Am facut rost de capacele la jante, si le-am vopsit gri.
3. Am polishat farurile
4. Xenon
5. Alarma cu deschidere portbagaj din buton
6. Filtru sport BCA, care tipa de mama focului
In mare cam astea au fost, promit ca revin cu niste poze intr-o zi cand voi spala masinuta.
Am incercat sa repar magazia de Cd-uri insa nu am gasit un mesarias prea bun si nu a reusit nimic, o sa incerc eu sa imi bag nasul, desi sistemul este foarte complex (foarte multa miscare).
In mare cam in stadiul asta este masinuta.
Morph sa stii ca ti-am urmarit buburuza si sunt la curentu cu ea, felicitari arata foarte bine
Acum as fi in cautare de jante pentru ca as vrea ceva care sa arate cat de cat bine si fara sa recurg la flanse, cu cat mai simplu cu atat mai bine.
Specificatiile ar fi cam asa : 15 sau 16 , 7j , et-ul undeva sub 30.
Si apoi urmeaza vositul galben-negru
Urmatorul pas pe care as vrea sa il fac ar fi sa ii curat lupele pentru ca nu dau prea multa lumina si din cate am inteles la un search pe google se demonteaza becul si se curata cu o carpa imbibata in wd40 sau orice solutie de geamuri.
In mare cam asta e istoria, imi cer scuze ca nu am mai intrat insa am scris un post lung sa ajunga pentru tot timpul in care am tacut