incearca mai intai la Augsburg International ca aia au tot felul de chichitze de genul asta... si in ultima instanta te duci la reprezentanta unde o sa-ti ia banu' cu tot cu pielea de pe tine! Mai conteaza... stem romani! Craciun Fericit!
am fost la augsburg sa imi iau becuri pt pozitie..si nam gasit bandou...la reprezenta nu ma duc am pe cineva in germania kre k dau comanda de acolo sau apelez la baieti nostri:> kre lucreaza ieftin si bine )
8000 de E km reali masina adusa in vara din germania eu zic k am facut afacere oricum a fost dragoste la prima vedere
Am un vecin cu un A6 Avant 2.0 benzina masina e din 96 gri frumoasa ne lovina ne atinsa e ca noua....e multumit de ea cand am mers cu el pana la pitesti am zis ca nu ma mai urc in masina aia....190 a 4 240 a 5-a aa masina e 4x4 si a dat 3000 pe ea din italia...nush ce afacere ai facut tu aproape triplu
Am un vecin cu un A6 Avant 2.0 benzina masina e din 96 gri frumoasa ne lovina ne atinsa e ca noua....e multumit de ea cand am mers cu el pana la pitesti am zis ca nu ma mai urc in masina aia....190 a 4 240 a 5-a aa masina e 4x4 si a dat 3000 pe ea din italia...nush ce afacere ai facut tu aproape triplu
ala e audi a6 c4,a lui e audi a6 c5 e o mica mare diferenta
tre sa ii schimb filtru de aer si nu stiu ce sa fac sa ii pun unu normal sau unu sport ..si sa imi explicati kre sunt avantajele dak pun unu sport am vazut k exista kit de curatare pt cele sport deci numai trebuiesc schimbate ? si dak vreti sa imi recomandati niste filtre sport va multumesc ...salut numai bine