Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A6 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/60533-audi-a6.html)

SaLLa 18-12-07 17:30

Audi A6

de 2 zile am achizitionat un audi a6 din 98 putin cam vechi stiu si este foarte puturoasa motor 1.9 110CP automata masina are 135 de mii de km reali..as vrea sa pun un chip si mar interesa parerile voastre am inteles k in timp nenoroceste motoru...si mar mai interesa dak este mai infipta sa se bage mai bine k este foarte puturoasa la plecari ...in curand voi reveni cu poze am spoileru fata la reparat..

Cristy65 18-12-07 20:17

Re: Audi A6

parerea mea e ca nu prea merita sa bagi bani in motor.daca era cutie manuala cu 6+1 viteze mai era ceva dar asa nu prea merita.vezi daac nu poti sa iti faci rost de un 2.5 ;)

SaLLa 18-12-07 20:58

nu stiu ce sa zic :| este f puturoasa la plecari..dar la drum este destul de bine...sa schimb cu un 2.5 inseamna multi bani si multa bataie de cap o am de 2 zile deja am basgat f multi bani in ea nu credeam knd imi zicea lumea k masina mananca multi bani :)))mam convins

Cristy65 18-12-07 21:03

inainte tata a avut laguna II si aia chiar manca bani.acuma nush ce sa zic asta e din 2001 si la 224000 nam avut probleme majore si chiar merge f bine.si e si mai usor de intretinut decat un renault.paote ca tu n-ai nimerit cu masin asta.vezi dacanu poti sa o schimbi cu una de 2.5 si mai noua la asta m-am referit eu.numai bine ;)

SaLLa 19-12-07 18:17

2 Attachment(s)
2 poze cu bordu nu se vad prea bine scz...vineri knd iau bara voi reveni cu poze la exterior...

SaLLa 23-12-07 21:49

5 Attachment(s)
astept pareri bune rele nu conteaza si dak ar fi dragut cineva sa imi faca si mie o poza sa vad cum arata cu grila pls vas fi f recunoscator ..sarbatori fericite numai bine

SaLLa 23-12-07 21:50

1 Attachment(s)
viteza care sa putut atinge momentan..mergea mult mai mult dar venea o mare ceata pe autostrada...

GL91ANB 23-12-07 21:55

Salut!
Masina arata bine per total dar cred ca farul din stanga a fost schimbat.Pare mai nou decat cel din dreapta care arata destul de obosit(ma refer la faptul ca e matuit).De asemenea vad ca bandoul de sub farul din stanga este incomplet.
In rest masina arata asa cum ar trebui sa arate un A6.O folie + alte jenti si o suspensie mai joasa si ar fi ideal.Spor la treaba si sa nu ai evenimente neplacute cu ea.

apropo : cu ce pret ai cumparat-o?:-)

Cristy65 23-12-07 22:08

masina arata super!!!in afara de jante care zic eu ar cam trebui schimbate.sunt cam mici pentru monstru asta :-P .imi palce ca e intretinuta si ca straluceste culoarea.

SaLLa 23-12-07 22:09

8000 de E km reali masina adusa in vara din germania eu zic k am facut afacere:| oricum a fost dragoste la prima vedere:D

GL91ANB 23-12-07 22:11

Se merita mai ales daca zici ca are kilometrii reali si din ce am vazut masina se prezinta intr-o stare foarte buna pt varsta ei:-)

SaLLa 23-12-07 22:15

hmm nu stiu ce sa zic deci am luato fff murdara dupa ce am spalato am obs k are multe zgarieturi dar ies la polish ..in schimb toata lumea mia zis k motoru este intro stare excelenta de buna toata lumea ma opreste ma intreaba ce an e chestii...tre sa ii schimb bieleta pe dreapta dupa sarbatori ii fac schimbu de ulei filtre tot distributie tot....o fac k noua o sa reconditionez si interioru k sunt km zgariate manerele mai am probleme cu geamu stanga fata knd prinde umezeala se inchide mai greu dar in timp le rezolv pe toate ;)

Alexis_turbo 23-12-07 23:15

S-o stapanesti sanatos, masina intradevar arata bine pt varsta ei si pretul a fost bun... acum de km... sincer, mi-e greu sa cred ka re numai atatia!

SaLLa 23-12-07 23:19

multumesc...sincer si mie mia fost greu sa cred k are doar atat ...pana am facut testul;) acolo mia spus tot ;) si asa mam calmat:D si mam bucurat

SaLLa 24-12-07 15:55

as fi recunoscator dak miati spune si mie unde as putea gasi un bandou pt faruldin stanga si mai am o problema reglajul la oglinzi butonul de reglaj este blocat unde as putea gasi unul ?

All times are GMT +2. The time now is 09:50.

- Copyright 2026 4Tuning