Salutare tuturor, din August 2013 sunt in lumea celor 4 cerculete.Masina mea este un Audi A4 B6 1.6 benzina 75kw/102Ps din 04.2004.Inainte am avut un e36, pentru cei interesati gasesc topicul masinii respective sub profilul meu.Masina am gasit-o cam dupa o luna de zile de cautari prin diverse locuri.Am incercat sa caut o masina cat mai ingrijita si cu un kilometraj decent.In momentul in care am achizitionat masina avea in jur de 125.00 cu carte service, distributia fiind schimbata la 108.000 in Germania, iar acum are 130.000.Ca si echipare ma multumeste, avand toate dotarile la care am tinut neaparat: climatronic, incalzire scaune, cotiera, proiectoare ceata,pachet lumini interior, etc, oricum se vede in poze.Totodata am primit cu ea si un set de jante de tabla cu capace pentru iarna.Prea multe nu am modificat la ea si nici nu intentionez, de mentionat ar fi xenon 35w 6000k avand faruri cu lupa, leduri pe pozitii si la numarul de inmatriculare, folie omologata 50% pe toate geamurile, si un tips din inox Remus discret.In momentul in care am cumparat masina am pus 4 discuri si placute frane noi , am facut schimbul de ulei si filtre, curatat sistemul de aer conditionat si evident verificat toata partea mecanica.
Sper sa ma bucur de ea cat mai mult si fara probleme.