@santino...am renuntat deocamdata la ideea de a monta un filtru sport pt ca nu prea am fost multumit ce am vazut.
@krsn1...ms f mult....
Intre timp "Pustiu" a primit o alta folie pe fata(cea mai inchisa)+revizie+curea si rola de accesorii.Sa speram ca anul nou care o sa vina o sa aduca banii pt modificari noi:P...numai bine!!!
motorul trage bine pt capacitatea lui...e fiabil...consumul se invarte undeva pe la 11,5 iarna la talpea mea grea si 10,5 vara.sa vedem daca il schimb...numai bine!!!
Sunt superbe...saru`mana...jantele sunt pe 17 si anume pe fata 215/40 8j iar spate 245/35 9j dar o sa le schimb cu 225/45 pt ca sunt cam tocite.Jantele eu fost pe un bertone care avea numai pe fata flanse sau ceva de genul asta.Deja am vb cu cineva care se ocupa si mi-a zis ca s-ar putea sa am nevoie pe fata doar de inele de centrare si pe spate de distantiere.Ca prindere ele sunt 5x112 si eu am nevoie de 5x110.In cel mai rau caz o sa-i pun flanse.Astept vara cu nerebdare.numai bine!!!
omule de polish ce pot sa zic...ashea le-am luat dar a 4 janta a trebuit un pic indreptata si dupa ce am facut lucru asta,am dus-o inapoi de unde am luat-o si sa ocupat omu de polish.numai bine!!!