Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Masina mea Opel

Reply

Thread Tools
Old 28-11-09, 06:29   #76
BV_88_SIK

Stage 5

BV_88_SIK's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: opel kadett fost 1.8gsi actualmente 2.0 sfi

de cand tot cautam threadul asta.....,mai vedeam masina prin livada noaptea,arata bn dar e un undercover(IN SENSUL DE NU DAI 2 BANI PE EA,DAR SPULBERA VISUL ORICARUI URSAN..MAI ALES DE 2.5 24V),,CHIAR NU POT SA CRED CA L-AI FACUT PE VIO!!
OFF: GASESC PE AICI VRE UN THREAD CU URSUL FFB DE GERMANIA? SUNT TARE INTERESAT DE EA,DAR PROPRIETARUL E CAM SECRETOS ASA!!
HAI NUMA BINE,SI FELICITARI PT MASINA!!!SFI POWER!!!!
BV_88_SIK is offline   Reply With Quote
Old 28-11-09, 06:48   #77
ph88bas

Stage 5

ph88bas's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by BV_88_SIK View Post
de cand tot cautam threadul asta.....,mai vedeam masina prin livada noaptea,arata bn dar e un undercover(IN SENSUL DE NU DAI 2 BANI PE EA,DAR SPULBERA VISUL ORICARUI URSAN..MAI ALES DE 2.5 24V),,CHIAR NU POT SA CRED CA L-AI FACUT PE VIO!!
OFF: GASESC PE AICI VRE UN THREAD CU URSUL FFB DE GERMANIA? SUNT TARE INTERESAT DE EA,DAR PROPRIETARUL E CAM SECRETOS ASA!!
HAI NUMA BINE,SI FELICITARI PT MASINA!!!SFI POWER!!!!
e mai bine asa undercover! cu toate k dak nu aveam bara ai rupta pe fata arata altfel. am kitul original de GSi bari si praguri si de cand am zis k le montez....
in sfarsit... asera m-am dat cu un golf 3 VR6 sincro 2.9 194 cai pe care.....l-am batut. cu toate k ma asteptam sa vina un VR6 2.8 simplu de 174 cai!
cam asta e, sa speram ca toate lucrurile vor merge bine si la primavara motorul va fi mult mai "aranjat" fie lasat pe kadet fie urcat pe astra f!
ph88bas is offline   Reply With Quote
Old 28-11-09, 09:14   #78
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by BV_88_SIK View Post
NU DAI 2 BANI PE EA,DAR SPULBERA VISUL ORICARUI URSAN..MAI ALES DE 2.5 24V)SFI POWER!!!!
.........esti vedeta cois p-acolo.......)...

vezi ca au fost si inca mai sint ursari care ii spulbera si visele si masina....
jakal is offline   Reply With Quote
Old 28-11-09, 10:24   #79
ady_viteza

Stage 5

ady_viteza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[BMW]
[4Rally]
[SUBARU]

Pe vremuri am avut si eu un GSI ....mi-a mancat zilele si banii la fel cum manca rugina tablaraia...l-am tot modificat ,de la motor de 1.8 115 cp(pe care l-am prajit la liniutze pe aeroportul din Kogalniceanu) l-am trecut la 2.0 un motor luat din Ungaria de pe o ascona de curse care avea peste 160 de cai....ii pusesem evacuare completa din inox de la un gsi din VTM...jante...vopsea..etc.
Masina tragea grav...insa buba mare era caroseria...pur si simplu se rupea in bucati...podul pedalier ceda tot timpul...lonjeroanele la fel....le-am intarit si i-am schimbat podeaua de 2 ori si tot degeaba....pana la urma dupa foarte multi bani bagati in masina am renuntat si-am dat-o aprope pe degeaba numai sa n-o mai vad in curte.....asta se intampla acum 5-6 ani.
Acum cand vad cate un GSI reconstruit ma apuca nostalgia....
ady_viteza is offline   Reply With Quote
Old 28-11-09, 12:06   #80
ph88bas

Stage 5

ph88bas's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by jakal View Post
.........esti vedeta cois p-acolo.......)...

vezi ca au fost si inca mai sint ursari care ii spulbera si visele si masina....
nu sunt vedeta jakale......dar ia zimi u mie care urs ma spulberat pe mien k eu nu imi amintesc!
Old 28-11-09, 13:29   #81
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]

Am si eu o intrebare. Nu mai stau acum sa mai citesc iar topicul intreg. Ce i-ai mai facut pe langa motorul SFI? Ca totusi ala are 150 de cai si tu ai batut masini mai puternice. Stiu ca la asta contribuie si greutatea, dar nu cred ca e de ajuns.
P.S.: Daca vrei un adversar mai bun pentru kadett-ul tau, vino la Botosani. Avem un kadett (UGA, de care sigur ai auzit), o astra f (de care am mai zis eu pe topicul asta, ca e in aceeasi culoare cu a ta), un BMW e30 2.5 si in curand va mai fi si o calibra turbo mai modificata. Toate 3 opelurile avand LET-uri. Poate la urmatorul eveniment din zona o sa apari (daca nu e distanta o problema).
Bafta!!!

3Xtreme is offline   Reply With Quote
Old 28-11-09, 17:59   #82
ph88bas

Stage 5

ph88bas's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by 3Xtreme View Post
Am si eu o intrebare. Nu mai stau acum sa mai citesc iar topicul intreg. Ce i-ai mai facut pe langa motorul SFI? Ca totusi ala are 150 de cai si tu ai batut masini mai puternice. Stiu ca la asta contribuie si greutatea, dar nu cred ca e de ajuns.
P.S.: Daca vrei un adversar mai bun pentru kadett-ul tau, vino la Botosani. Avem un kadett (UGA, de care sigur ai auzit), o astra f (de care am mai zis eu pe topicul asta, ca e in aceeasi culoare cu a ta), un BMW e30 2.5 si in curand va mai fi si o calibra turbo mai modificata. Toate 3 opelurile avand LET-uri. Poate la urmatorul eveniment din zona o sa apari (daca nu e distanta o problema).
Bafta!!!

motorul e STOCK!!!!!! nu am axe, cip, chiuloasa modificata etc.am evacuare si alt cap admisie + filtru!
si vis a vis de ce masini ai zis u sa ma dau.....cred k e diferenta mult prea mare! kadetul uga " avea " undeva la 300cp de astra aceea LET, dak e stock ma pot bate cu toate k plec cu sansa a 2 a! asa de calibrul meu ar fi e30 2.5 ...
eu nu bat campii ca am batut nustiu ce bolizi.....DAR am batut masini mult mai puternice decat a mea....gen bmw e30 2.5 Soft, golf 3 vr6 2.9 syncro,honda tipe r, bertone turbo, megane RS TURBO, bmw 535i, golf 5 GTI , audi a4 turbo etc!
...si am luat bataie cu putin DAR am luat de la bertone turbo stagiul 2 aprox 250cp si pe 200m la mustata cu corsa opc 200cp....

P.S KADETUL MEU ARE 1050 KG FARA BANCHETE, ROATA DE REZERVA! CANTARIT!

sper k la anu sa ii pot bate si pe cei ce m-au batut!
Old 28-11-09, 18:05   #83
bahaos

Stage 3

bahaos's Avatar

Sa nu uitam si de un Opel astra Diesel :P
bahaos is offline   Reply With Quote
Old 28-11-09, 18:05   #84
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]

UGA nu mai are ce avea. Acum are in jur de 250, la fel ca astra, ca ambele au aceleasi modificari momentan. BMW-ul ala 2.5 sa nu crezi ca e stock Aici nu gasesti motor de genul asta nemodificat Felicitari pentru victime si succes pe viitor in planurile tale.
Old 28-11-09, 18:12   #85
ph88bas

Stage 5

ph88bas's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by bahaos View Post
Sa nu uitam si de un Opel astra Diesel :P
te-am omis dar fara intentie. dar zi si ce masina ai k nu e o astra diesel 1.7 e un GTC diesel sarita de 200cp , dar ai fost singurul care ma batut si nhu m-am iritat! respect!
dar cu slicurile de acum nu cred k ma prinzi pana la 400m, dar e 1-0 pt tine!
ne vedem la start!
Old 28-11-09, 18:14   #86
ph88bas

Stage 5

ph88bas's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
UGA nu mai are ce avea. Acum are in jur de 250, la fel ca astra, ca ambele au aceleasi modificari momentan. BMW-ul ala 2.5 sa nu crezi ca e stock Aici nu gasesti motor de genul asta nemodificat Felicitari pentru victime si succes pe viitor in planurile tale.
banuiam k nu e stock! e 30 2.5 stock chiar nu imi face probleme!
Old 28-11-09, 18:18   #87
3Xtreme

Stage 5

3Xtreme's Avatar

Member of:
[KIA]

Singurul incovenient este ca e pregatita de drift, dar merge si la 402. Se tine bine. S-a dat de multe ori cu astra de care iti ziceam si a reusit sa o bata o singura data, dar in rest se tine bine in spate. Oricum nu cred ca ai sanse cu masinile astea. De calibra nu am zis nimic. Inca nu e gata, dar estimativ ar trebui sa aiba vreo 350 de cai si e 4x4. Mult respect!!!
Old 29-11-09, 18:51   #88
ph88bas

Stage 5

ph88bas's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Singurul incovenient este ca e pregatita de drift, dar merge si la 402. Se tine bine. S-a dat de multe ori cu astra de care iti ziceam si a reusit sa o bata o singura data, dar in rest se tine bine in spate. Oricum nu cred ca ai sanse cu masinile astea. De calibra nu am zis nimic. Inca nu e gata, dar estimativ ar trebui sa aiba vreo 350 de cai si e 4x4. Mult respect!!!
prietene! eu am 150cp aspirat si 1050kg cu masina cheala! eu incerc limitele la masina si ma dau cu unele de 200cp dar nu am pretentia deocamdata sa bat masini de 300cp!
dar pt 150cp 'antrenati' se misca surprinzator de bine!
si dak trec prin botosani te anunt, sa vb sa ne dam sa vedem ce si cum!
Old 29-11-09, 19:00   #89
ph88bas

Stage 5

ph88bas's Avatar

Member of:
[Opel]

si un film ..din care lipseste plecare.....(meserias omul ce filma) cu 325 cu axe, blocant etc care se misca surprinzator de bine
Attached Files
File Type: mov je vs vio noembrie 2009.MOV (6.28 MB, 104 views)
Old 01-12-09, 12:05   #90
BV_88_SIK

Stage 5

BV_88_SIK's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

..cand ai timp,chef si buna dispozitie,pune un filmulet cu : tu vs 325(vio) mai concludent,,sa se vada mai bn care pe care...nu de alta da' is ff curios! bafta,numa bine!!
BV_88_SIK is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -