18-10-12, 20:11
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Re: Maşina mea: '01 Opel Astra G Caravan
Frumos Caravan, imi place maxim! Sa il conduci multi km fara incidente. Are si suspensie sport ?
|
|
|
18-10-12, 21:00
|
|
 Stage 5
|
ma bucur ca ai reusit sa o inmatriculezi! ti-am zis eu ca iese euro 4 nare cum altfel sa-ti iasa! la tipul de motor pe care-l ai...apropo de jante sa nu te prosteasca foamea sa le vinzi ti-am zis sunt un model foarte rar de jante vorbesc foarte serios vazusem pe net la 300 euro fara gume!...ai o masina impecabila acum nu-ti ramane decat sa ai mare grija de ea si ne vedem pe strazi  ...apropo cand facem intrunire opel si bertone esti invitat tinem legatura
|
19-10-12, 13:30
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
La intalniri pe cat posibil o sa fiu prezent si eu, masina nu are suspensie sport, probabil iti lasa impresia ca e joasa pe fata, da intr-adevar e putin mai joasa iar cu jantele mari pe 16 arata si mai joasa. Masina imi place maxim, vreau sa fac doar rost de 3 stickere, de care ma voi ocupa saptamana viitoare: unu cu "freshasf*uck", unu cu 4tuning si unu cu clubopel.ro.
Multumesc mult Devu-le, nici japoneza ta nu se lasa mai jos.
|
20-10-12, 17:19
|
|
 Stage 5
|
Baieti, de ceva vreme ma tot bate o idee... Cum ar fii daca as imbraca buza de cauciuc in stickerbomb si as da 3-4 straturi de lac peste ea? Ar tine? Sau la indoituri ar crapa lacul? Si daca ar crapa lacul, exista ceva lac "flexibil"? Asta a fost 1 la mana.
2 la mana, ce becuri am pe masina? Ca ma bate gandul sa imi pun o instalatie xenon, si as vrea informativ sa aflu un pret. Daca o pun, pierd reglajul vertical al luminii farurilor?
3 la mana, ma mai gandesc sa ii mai pun o suspensie sport, completa, deoarece doar cu arcuri durata de viata a amortizoarelor scade dramatic. Si cu ocazia asta, sa schimb jantele cu unele pe 15 sa nu frece in contra-aripi.
Voi ce parere aveti?
Cu stima,
Calin.
|
|
|
20-10-12, 20:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by teen.ager
Baieti, de ceva vreme ma tot bate o idee... Cum ar fii daca as imbraca buza de cauciuc in stickerbomb si as da 3-4 straturi de lac peste ea? Ar tine? Sau la indoituri ar crapa lacul? Si daca ar crapa lacul, exista ceva lac "flexibil"? Asta a fost 1 la mana.
2 la mana, ce becuri am pe masina? Ca ma bate gandul sa imi pun o instalatie xenon, si as vrea informativ sa aflu un pret. Daca o pun, pierd reglajul vertical al luminii farurilor?
3 la mana, ma mai gandesc sa ii mai pun o suspensie sport, completa, deoarece doar cu arcuri durata de viata a amortizoarelor scade dramatic. Si cu ocazia asta, sa schimb jantele cu unele pe 15 sa nu frece in contra-aripi.
Voi ce parere aveti?
Cu stima,
Calin.
|
Stickerul o sa reziste... Daca ai si tu grija, si n-o s-o lovesti, nu o sa ai probleme. Becurile stiu ca sunt h7 pe scurta.. Dar vezi ca scrie pe far. Suspensie sport poti s-ai pui si sa pastrezi jantele acestea... Am vazut Caravanuri cu jante pe 17 si cu suspensie sport si nu atingeau.. Este unul chiar aici pe forum, argintiu.
|
|
|
21-10-12, 05:07
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [Opel] [SKODA]
|
becurile sunt H7 pe scurta si H1 pe lunga.la mn asa era!
|
|
|
21-10-12, 05:16
|
|
 Stage 5
|
H7 scurta si Hb3 pe lunga!...mai bine stai si ia-ti faruri cu lupa nu te prea prostii sa pui pe farurile astea ca o sa-ti umple colegi din trafic frigiderul de acasa de carne  ...jantele pot ramane si astea nu-i stres ca no sa patesti nimic te asigur eu
|
|
|
21-10-12, 18:30
|
|
 Stage 5
|
Am facut astazi un drum de 135 km, am consumat 9 sau 10 litrii de benzina (aproximati pe ac). Am fost si am sfintit masina, am mers 5 persoane si am venit incarcati cu 3 saci plus bagaje. Masina s-a comportat exceptional, nu am nimic ce sa comentez, sta bine pe curbe si astazi am invatat ca daca vreau sa-i dau in gura, daca accelerez sub 2500 de ture nu se intampla nimic, deabea de la 2500-2700 ture incepe sa se infinga si sa fuga cum trebuie.
|
|
|
21-10-12, 19:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Am facut astazi un drum de 135 km, am consumat 9 sau 10 litrii de benzina (aproximati pe ac). Am fost si am sfintit masina, am mers 5 persoane si am venit incarcati cu 3 saci plus bagaje. Masina s-a comportat exceptional, nu am nimic ce sa comentez, sta bine pe curbe si astazi am invatat ca daca vreau sa-i dau in gura, daca accelerez sub 2500 de ture nu se intampla nimic, deabea de la 2500-2700 ture incepe sa se infinga si sa fuga cum trebuie.
|
dai treapta mica! si oricum e si mare masina si destul de grea si motor de 1.6 asa ca nu te astepta la 2.0   T
Last edited by bujuKYL; 21-10-12 at 19:08.
|
|
|
21-10-12, 19:07
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Am fost si am sfintit masina .... infinga
|
Ce-ai facut? Deci ROFL!
|
|
|
21-10-12, 19:09
|
|
Stage 3
|
Accelereaz-o puternic dupa 3000 de turatii/min si iti spun eu ca vei simtii asa se infige motoru asta de 1.6 dupa 3000 trage bine pana in 3000 e zlabut, pe mn la turatii joase ma ajuta butonul Sport.
|
|
|
21-10-12, 20:12
|
|
 Stage 5
|
Uite, ai aici toate specificatiile motorului. Bafta din nou in ceea ce vrei sa-ti propui cu masina. Daca vrei sa-ti modifici pixelcaru' din semnatura, spune-mi mie, ca ma ocup si eu cu din astea de vreo 4 ani
|
|
|
30-10-12, 10:20
|
|
 Stage 5
|
Are cineva sa imi dea un feedback la Motul sau Liqui Moly ambele 10W40? Multumesc anticipat. (filtru ulei Mann, e ok? d-asta am pe masina acum, alb).
Am sa verific antigelu, stie cineva sa imi spuna, in caz ca o sa il inlocuiesc, ce culoare trebuie, cat intra, si ce raport trebuie distilat?
Btw, masina nu consuma ulei, imi ajunge un bidon de 5l pentru schimb?
Multumesc anticipat.
|
|
|
30-10-12, 18:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Are cineva sa imi dea un feedback la Motul sau Liqui Moly ambele 10W40? Multumesc anticipat. (filtru ulei Mann, e ok? d-asta am pe masina acum, alb).
Am sa verific antigelu, stie cineva sa imi spuna, in caz ca o sa il inlocuiesc, ce culoare trebuie, cat intra, si ce raport trebuie distilat?
Btw, masina nu consuma ulei, imi ajunge un bidon de 5l pentru schimb?
Multumesc anticipat.
|
baga ulei marca GM, filtru Mann e cel mai indicat! eu unul antigelul il pun curat in special iarna!!! nici nu ai nevoie de 5l de ulei, e doar 1.6 cat ai vrea sa intre ulei? cat intr-un V8?
|
|
|
30-10-12, 18:59
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [Opel] [SKODA]
|
ulei iti intra cam 3.2-3.5L.recomand GM sau Castrol.antigel eu bagasem dela albastru.asa se recomanda pe clubopel.intra si acolo ca ai sa gasesti ff multe pt masina ta!
|
|
|
|