09-09-11, 21:09
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Masina mea:Opel Corsa B 1.0 12V - RFL
Salut.Ma numesc Eduard,am 18 ani si de curand,dupa lungi cautari printre golfuri,am ajuns la un Opel Corsa B 1.0 12V fab 1999 luna a9-a.Pana acum masina nu a primit nimic foarte foarte important,fiind deabia cumparat s-a facut schimbul de ulei+filtru,am schimbat azi telescoapele hayonului ca nu mergeau plus alte chestii de intretinere,curatare,etc.Pe viitor am planuri mari cu masinica insa..bani sa fie.Atasez cateva poze cu buburuza,cu motorul moscolit ce-l avea cand am luat-o si alte chestii...
Inca un amanunt,masina este editie aniversara Opel 100,din cate am inteles ar avea mai multe airbag-uri fata de restul(4).
Uitasem sa precizez..dotari:
volan,pedale..
trapa cu doua pozitii
un radio cd modest
jante de opel pe 14
Cam atat imi vine minte din lista ,,lunga" de dotari.Va las cu pozele...
Last edited by davay; 09-09-11 at 21:15.
|
|
|
09-09-11, 21:50
|
|
Stage 5
|
Re: Masina mea:Opel Corsa B 1.0 12V - RFL
Arata bine masinuta sa ai noroc de ea si sa o conduci fara incidente seamana mult cu cea care am detinuto eu numai ca era neagra
|
|
|
09-09-11, 21:57
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tabokubmw
Arata bine masinuta sa ai noroc de ea si sa o conduci fara incidente seamana mult cu cea care am detinuto eu numai ca era neagra
|
Multumesc mult.Stiu ca la vanzare aveai 2 stopuri de corsa.De curiozitate,la cea care ai avut-o ai pus alte stopuri?Sunt curios cum veneau,pe viitor cine stie poate le schimb si eu.
Si sa nu ziceti ca sunt lenes si secretos sa va arat si de ce m-am luat azi.Stateam si ma gandeam ca vine iarna si ca fostul proprietar mi-a dat niste jante bunicele de tabla...Zic...capace pe jante?ce capace nene,prea banale,ia sa ma iau eu de ele sa vad ce le fac.Si le-am facut,i-am facut mai bine zis ca am lucrat 2 oresi ceva la o janta...smilgher,frecat,si multa durere de maini.Plauiesc un miez negru,sau poate culoarea masini si buza culoarea metalului..adica un lac peste,sper sa nu rugineasca...
|
|
|
10-09-11, 14:09
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
inspirata miscarea cu jantele de tabla Pune-i o folie daca iti place...da bine zic eu alaturi de culoarea masinii.
S-o plimbi cu placere!
|
|
|
10-09-11, 16:29
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jemis90
inspirata miscarea cu jantele de tabla Pune-i o folie daca iti place...da bine zic eu alaturi de culoarea masinii.
S-o plimbi cu placere!
|
Printre modificari gen tuning,prima pe lista era folia,schimba radical aspectul masinii
|
|
|
24-09-11, 22:55
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Vin de afara dezamagit...azi,de pe la 12:00 m-am luat de faruri,vroiam sa vopsesc plasticul ce inconjoara lupele in negru.Daca ar fi fost asa usor pe cum am spus-o poate as fi reusit.Tin enorm la masina si tocmai pt asta am avut rabdare pana la ora asta dar..nu-i de mine.Ce nu am reusit a fost sa dau sticla farului jos.Am taiat cu un cutter masticul acela,nimic,nici nu se misca.Am intrat pe forumuri,dai si cauta..am gasit o metoda sa incalzesc farul,la aragaz,dai si incalzeste,nimic,am topit si din plasticul ce inconjoara sticla,l-am mai asezat eu dar oricum...intr-un final,dupa multi nervi si n variante incercate m-am dat batut,am lipit cu silicon ce dezlipisem si cu asta basta.Sincer,nici acum nu cred ca m-am dat batut dar asta e,maine dimineata trebuie sa plec cu masina si trebuia sa fac ceva.Am si cateva poze,ma gandeam sa fac un tutorial dar...asta a fost sa fie.Daca aveti ceva sfaturi ajutati-ma va rog,tot as vrea sa fac farurile smoke.
PS:Jantele le-am ,,abandonat" putin dar de luni ma iau si de ele,am luat o perie de sarma pt flex,sa mearga treaba mai repede.Maine ma duc sa o incalt de iarna,ieri am schimbat filtrul de benzina..cam atat.pacat de faruri...
|
|
|
30-09-11, 17:47
|
|
VW Driver
Stage 4
Member of: [VW]
|
Frumoasa masinuta!Sa o stapanesti sanatos!Cat despre faruri stiu eu un site unde gasesti sa le faci "smoke"!Ai pm!
|
|
|
30-09-11, 18:01
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [VW]
|
faruri se gasesc ... smoked de cumparat ... si clare ... nu prea ai sanse sa le desfaci fara sa le spargi ..
|
|
|
30-09-11, 21:11
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by N D Y
faruri se gasesc ... smoked de cumparat ... si clare ... nu prea ai sanse sa le desfaci fara sa le spargi ..
|
Salut.De cumparat am gasit multe insa preturi destul de piperate zic eu,pentru un far smoke,care am 50% sanse sa-l desfac.Au facut-o si altii,cu pistoale cu aer cald,eu nu am avut unelte necesare.Oricum...pe viitor poate schimb si farurile,as vrea ceva Dectane...vedem..
PS:Superba corsa ta
Last edited by davay; 30-09-11 at 21:15.
|
|
|
20-10-11, 14:59
|
|
Stage 3
Member of: [Opel]
|
Super masinuta! Arata foarte bine! Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari
|
|
|
04-11-11, 18:33
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Imi cer scuze ca nu am mai postat de mult dar am fost ocupat,scoala,impartit pliante si altele.
A venit o mica modificare dupa esecul cu farurile,am schimbat iluminarea interioara LED-uri smb albastre,imi place cum a iesit,mai am sa schimb si in bord(la vitezometru) dar nu acum.In rest,iluminare plafoniera schimbata,la fel,pe leduri,si o sa schimb maine si iluminarea la nr de inmatriculare ca nu am mai avut timp.Jantele sunt in asteptare,am vopsit 2,au iesit bine,imi plac,in cateva zile o sa o incalt cu anvelopele de iarna. Va las cu pozele cu iluminarea iar maine vin cu o noua modificare,sper sa am timp si sa-mi iasa ce vreau sa fac
|
|
|
05-11-11, 17:46
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Cum spuneam,planuiam o noua modificare,azi am pus in practica ce aveam in cap si...am facut stopurile si semnalizarile smoke
A iesit super bine,mie unul chiar imi place.O sa vin cu ceva poze mai detaliate in zilele urmatoarea,ma cam prins seara si n-am avut timp de poze.O sa o scot la o sedinta foto ) In rest merge buburuza...poze
|
|
|
08-11-11, 21:36
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by davay
Cum spuneam,planuiam o noua modificare,azi am pus in practica ce aveam in cap si...am facut stopurile si semnalizarile smoke
A iesit super bine,mie unul chiar imi place.O sa vin cu ceva poze mai detaliate in zilele urmatoarea,ma cam prins seara si n-am avut timp de poze.O sa o scot la o sedinta foto ) In rest merge buburuza...poze
|
Buna. Am si eu o intrebare. Cu ce ai vopsit farurile?
|
|
|
08-11-11, 21:39
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Barnip
Buna. Am si eu o intrebare. Cu ce ai vopsit farurile?
|
Stopurile vroiai sa spui
Le-am vopsit cu un spray din comert,are la toate magazinele din oras de la mine.Exista fie fumuriu,fie cu diferite tente...A costat 25 lei,uite asa arata.
|
|
|
09-11-11, 15:25
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by davay
Stopurile vroiai sa spui
Le-am vopsit cu un spray din comert,are la toate magazinele din oras de la mine.Exista fie fumuriu,fie cu diferite tente...A costat 25 lei,uite asa arata.
|
Cool. Mersi mult informatia. Am un corsa la fel. revin cu imagini si eu dc vrei
|
|
|
|
|