Quote:
Originally Posted by manta_xe
Felicitari pentru proiect merge glont masina si suna foarte frumos. Sanatos motorul tau. Daca iti vin si slick-urile va fi grava problema. La mai mare
|
ms frumos
cum a zis si serban se poate si mai bine, cea mai buna varianta ar fi sa imi pun axe minim 276 de grade si pana in 300
in rest celelalte modificari ce vreau sa le fac o sa pierd cuplu, gen sa pun serpi mai mari 4-1 , o alta admisie mai mare
deja am pierdut cuplu cu capul de admisie si volanta usurata, nu stiu dak e bine sa ma duc mai sus cu serpii si alta admisie
de ex un prieten avea pe dino 170cp si 180nm cu cot admisie , volanta usurata , chiuloasa lucrata, si altul avea 160cp si 210nm cu volanta stock admisie stock si chiuloasa modificata
chiar nu stiu ce sa mai fac sa fie bine pe 400m avand in vedere k pe 400m esti mereu peste 4000rpm pe fiecare treapta , unde esti in plin cuplu
din cate stiu eu cielo avd care are cel mai bun timp pe 400 cu xe avea serpi mariti si admisie modificata volanta etc
chiar nu stiu ce sa fac? as pune volanta normala inapoi deoarece corsa este usoara nu trage motorul greu de ea...
in fine e brambura in mintea mea acum
astept sugestii de la voi