salut foarte frumoasa masina .... am si eu o intrebare la tine ... cum ai legat subwooferul la casetofonul original .... are iesire ?
din cate stiu eu nu are iesiri,dar iticumperi un adaptor de semnal ce se leaga la difuzoarele spate!cost:cam 40 lei in medie!
daca ma insel in privinta play-erului rog sa fiu corectat!!!
Salut nu am mai scris de mult pe forum , in sfarsit am reusit sa imi iau jante la masina sunt niste tomason tn1 et35 j8 cu anvelope 215.45.17 sper sa va placa, in afara de jante am mai facut capacele la oglinzi imitatie carbon operatiune prin hidrotransfer plus daca tot a venit primavara am si ceruit-o
Sper sa va placa in concluzie astept pareri pro - contra
frumoase jantele!sa le invarti cu placere!niste poze mai mari si mai de aproape sepoate? nu de alta dar vreau s vad mai bn cum se vad oglinzile facute prin hidro-transfer.
Mersi pt aprecieri urmeaza niste poze mai profi alea sunt facute cu telefonul si a-si dori o parere de la voi vreau sa imi vopsesc etrieri si am de ales intre negru sau albastru mai inchis voi ce spuneti
albastru inchis daca vrei ca ei sa iasa in avidenta.eu asa i-as face!
ar fi ok si pe negru,dar toata masina e deja neagra si nu ar strica un pic de coloare!
parerea mea!