Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Masina mea Opel

Reply

Thread Tools
Old 04-10-06, 05:36   #1
Ker0seN

Stock

Default Opel Astra F

Detalii:
An fabricatie: 1995
Dotari: Servodirectie, ABS, Geamuri electrice, Oglinzi electrice incalzite, Trapa, 2 Airbaguri (sofer si pasager dreapta), 4 centuri reglabile pe intaltime (in 3 puncte) si una (mijloc spate) in 2 puncte, Inchidere centralizata cu alarma pe incuietoare.
Motor: X16XEL, 1.6 injectie, 16V, Ecotec.
Alte detalii: 3 usi, model sport, consum exterior: 6.7, mixt: 7.8, interior: nu l-am facut.
Modificari: Filtru aer sport: Pilot, Toba finala sport: Powerful, Eleron: Hella, Jante aliaj pe 15: OZ Hydra, MP3 Player Sony Xplod 4x52.
Cumparata in 1 septembrie 2005, cu o parte din modificari (jantele si cauciucurile, toba) la pretul de 5000 $.
Poze:

Ker0seN is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 08:21   #2
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]
Default Re: Opel Astra F

dragutza masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Acum merg nishte geamuri negre, te ajuta si forma masinii(ii sta super) si ve fi si contrastu' mishto. nishte angeleys-uri, stopuri clare(pe negru amandoua) si...criminalaaa

P.S.sa ii scoti chestia aia din partbriz cand ai timp d ea.
claudiu lucian is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 08:37   #3
Ker0seN

Stock

Quote:
Originally Posted by claudiu lucian View Post
dragutza masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Acum merg nishte geamuri negre, te ajuta si forma masinii(ii sta super) si ve fi si contrastu' mishto. nishte angeleys-uri, stopuri clare(pe negru amandoua) si...criminalaaa

P.S.sa ii scoti chestia aia din partbriz cand ai timp d ea.
merci mult de tot, chestia aia te referi la urma ca a fost adusa din germania? Ala a fost primul lucru care am vrut sa-l fac cand am luat-o, dar m-am gandit si nu are rost sa ma chinui ca e crapat parbrizul si oricum trebuie schimbat. Mai are "urme de germania": suporturile de numar, care iara o sa i le schimb, dar nu am timp si bani de ea momentan. Cat costa niste folii dinalea omologate? Dar angeleyes unde gasesc? Sunt din TM deci prin zona as vrea sa stiu, cam cat ar costa?
Old 04-10-06, 08:48   #4
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

man...angeleys-urile le gasesti p la bazar, si pot fi trimise prin ramburs sau mai bne prin curier rapid, pt k atunci poti sa desfaci cutia si sa t uiti la ele dak merita banii.

folii omoilogate snt cam scumpe, mai bne faci altceva la masina, nush cat e...vreo 6-7 mil la geamurile tale.
Old 04-10-06, 13:02   #5
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

foliile omologate nu s 6 sau 7 mil ci 4 mil si fac toti bani.credema masina fara folii e un nimik
si daca mai vrei sfaturoi intrebama pe mine am avut si eu un stra f uite cateva poze
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imagine(1494).jpg
Views:	339
Size:	134.2 KB
ID:	158453   Click image for larger version

Name:	IMG_0714.JPG
Views:	326
Size:	1.02 MB
ID:	158454  
naka66vio is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 20:35   #6
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

fratelo, nu vb d p pereti, nush unde stii u cu 4mil, k un prieten si-a pus acum folie si l-a costat 680roni, folie lumar, omologata rar. Si cand am zis k nu se merita sa-si puna folie, nu am zis k nu da bine masina cu geamuri negre, ba chiar snt d acord cu u, k masina fara geamuri negre, e nimic. ma gandeam la ionizare, k e mult mai ieftin.

offline: am vazut fosta ta masina weekendu asta in autovit, era d vz, oare vrea sa scape d ea noul proprietar?k din cate stiu eu nu ai vandut-o d mult.
oricum...tot respectul pt cum ai facut masinuta aia, super.(acum are spoileru fatza spart)
Old 05-10-06, 10:03   #7
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
fratelo, nu vb d p pereti, nush unde stii u cu 4mil, k un prieten si-a pus acum folie si l-a costat 680roni, folie lumar, omologata rar. Si cand am zis k nu se merita sa-si puna folie, nu am zis k nu da bine masina cu geamuri negre, ba chiar snt d acord cu u, k masina fara geamuri negre, e nimic. ma gandeam la ionizare, k e mult mai ieftin.

offline: am vazut fosta ta masina weekendu asta in autovit, era d vz, oare vrea sa scape d ea noul proprietar?k din cate stiu eu nu ai vandut-o d mult.
oricum...tot respectul pt cum ai facut masinuta aia, super.(acum are spoileru fatza spart)
cum o vinde?
masina nu are nici un defect frate era tun cand a plecat de la mine?
poate dobitocu nu mai are unde sai faca spoilerul oricum sia cam batut jik de ea.care era pretul nu stii?
as fi interesat sa o iau inapoi daca e adevarat ca era de vanzare nu ai vazut si un pret?masina avea motor 2.08 valve 136 cai cu chip singurul defect era ca trebuia sai pui un sfi ca sa rupa pe bune.cine o ia nu face o investitie proasta delok.nu stiu acum ce io fi facut noul propietar dar la mine ara tipla a si noua masina
Old 05-10-06, 12:58   #8
Cristi-Nebunu

Stage 3

Cristi-Nebunu's Avatar

Frate folie omologata rar iti aduc eu cu 3.000.000 si mai dai 500.000 sa o pui pe masina. Cat despre masina este super!!! Daca va intereseaza folia omologata rar sunati-ma la 0722672156. O sa incerc sa pun o poza cu autorizatia si cu atipildele care se pune pe fiecare geam unde ai folie . Daca mai va intereseaza pieste de tuning dati-mi un telefon. In curand o sa imi termin site cu piesele pe care le am. Piesele sunt noi nu sunt furate s-au ceva!!!
Cristi-Nebunu is offline   Reply With Quote
Old 05-10-06, 15:26   #9
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by naka66vio View Post
cum o vinde?
masina nu are nici un defect frate era tun cand a plecat de la mine?
poate dobitocu nu mai are unde sai faca spoilerul oricum sia cam batut jik de ea.care era pretul nu stii?
as fi interesat sa o iau inapoi daca e adevarat ca era de vanzare nu ai vazut si un pret?masina avea motor 2.08 valve 136 cai cu chip singurul defect era ca trebuia sai pui un sfi ca sa rupa pe bune.cine o ia nu face o investitie proasta delok.nu stiu acum ce io fi facut noul propietar dar la mine ara tipla a si noua masina
p anunt scria mare k repara spoileru', pretul era p undeva peste 6000, nu mai stiu cat ori era 6200 ori 6700.
Old 05-10-06, 15:32   #10
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5

claudiu lucian's Avatar

Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]

Quote:
Originally Posted by Cristi-Nebunu View Post
Frate folie omologata rar iti aduc eu cu 3.000.000 si mai dai 500.000 sa o pui pe masina. Cat despre masina este super!!! Daca va intereseaza folia omologata rar sunati-ma la 0722672156. O sa incerc sa pun o poza cu autorizatia si cu atipildele care se pune pe fiecare geam unde ai folie . Daca mai va intereseaza pieste de tuning dati-mi un telefon. In curand o sa imi termin site cu piesele pe care le am. Piesele sunt noi nu sunt furate s-au ceva!!!
vvreau si eu folie d care zici u dak e omologata,la 350 ron...e prea bne. am mai multi prieteni care vor, lasa si u un nr d tel, ceva d contact
Old 06-10-06, 02:41   #11
Ker0seN

Stock

pentru cate geamuri ajunge folia? nakka66vio: vezi ca ai un mesaj privat.
Old 06-10-06, 11:34   #12
Cristi-Nebunu

Stage 3

Cristi-Nebunu's Avatar

Quote:
vvreau si eu folie d care zici u dak e omologata,la 350 ron...e prea bne. am mai multi prieteni care vor, lasa si u un nr d tel, ceva d contact
Am lasat nr meu 0722672156 si cosmote 0765913667
Old 06-10-06, 11:39   #13
Cristi-Nebunu

Stage 3

Cristi-Nebunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ker0seN View Post
pentru cate geamuri ajunge folia? nakka66vio: vezi ca ai un mesaj privat.
ajunge pentru geamurile din spate si pt luneta !!! Oricum imi spui la telefon ce masina ai si iti aduc exact folia de care ai nevoie !!!
Old 11-10-06, 11:41   #14
naka66vio

Stage 5

naka66vio's Avatar

Member of:
[SKODA]

tiam lasat numarul meu si acolo til las si aici 0720276605 si idul meu este naka66vio
- Copyright 2026 4Tuning -