O sa pun.Momentan am ajuns home ,am plecat din VL.
1. Am facut ITP,asigurare,am luat rovinieta si am plecat la drum.La RAR nu s'a uitat niciunu la mine ca aveam jantele pe 15 iar in carte e pe 13.
NU AM PUTUT SA VIN CU JANTELE PE 13 PT CA DOMNUL " COCOT " DIN PITESTI MI'A DAT TEAPA .Cand am cumparat Borbeturile de la el m'a rugat sa vin cu jantele pe 13 sa aiba pe ce lasa masina sa nu ramana pe butuci si urma sa le trimita el inapoi prin intermediul unui amic de'al lui.Asta nu s'a mai intamplat.Am mai vb intre timp am fost asigurat ca sunt ok in curte la el.
Acum inainte sa vin la vl l'am sunat si i'am zis ca voi veni dupa ele .Da , ok vino .Dupa 2 zile cand am sunat ... teapa pretenas .N'a mai rasp la tel.Am mai sunat de cateva ori dar nimic.Nu am vrut sa insist apoi pentru ca nu ma fac niste table ,dar problema e ca am avut incredere in el si chiar aveam nevoie de ele atunci.Probabil omu le'a dat .In fine faptu e consumat.
2.Din cauza greutatii(am mai avut o persoana in dreapta de vreo 100kg + bagaje de 70kg ... s'a lasat destul pe spate),am fost nevoit sa trag de aripi spate si stanga si dreapta ca atingea la orice denivelare.Trebuia sa fac evazari de mult dar...nu au fost bani si nici nu prea atingea.Dar acum n'am avut ce face.Zilele astea am niste treburi de rezolvat si apoi o sa ma apuc de ele .Le curat,smirgheluiesc,trag de ele sa nu mai fie prb si apoi dau cu un spray alb pana fac rost de bani sa le vopsesc.
3. Cand zic ca totu e ok si ca merg linistit ,ghinionu ghinionului .S'a rupt cureaua de distributie in mijlocu autostrazii A1 Pitesti - Bucuresti

.Panica.
A cumparat tata curea si a venit tocmai din Valcea cu masina lui si cu un mecanic + scule pana la mine ca daca o tractam ... fara 600RON sau chiar mai mult nu scapam. 2,5EUR/km la tractari auto

.
Am asteptat vreo 3 ore dupa el + vreo jum d h schimbarea propriuzisa a curelei .
4. Si nebunia dupa lume ... evacuarea m'a distrus ... CEA MAI MARE IDIOTENIE SA ITI DAI JOS INTERMEDIARA.Nu stiu ce a fost in capu meu.La drum lung te rupe.O sa cumpar o intermediara si o sa ii dau jos catalizatoru.Si'asa nu mai e bun de nimic .La ITP am vazut cum au bagat cu spatele o masina de'a lor ca sa ia gazele

.
Maine o voi spala si voi face 2-3 poze daca am timp.
calumea.