Hai ca iese bine treaba. Pasajele alea nu se duc cam sus? sau urmeaza o coborare serioasa a suspensiei?
ajunge coborarea ca deja agat cam mult pe drumurile noastre....pasajele sunt...la aceeasi distanta ca rotile pe fata....si iese bine....nu vreau prea apropiate de roata....
Deobicei pasajele spate sunt mai jos decat cele pe fata, la orice masina. Eh, o sa arate bine cred. As schimba farurile alea, sincer. Mai okay arata farurile OEM. Dar asta e o parere strict personala.Spor!
Deobicei pasajele spate sunt mai jos decat cele pe fata, la orice masina. Eh, o sa arate bine cred. As schimba farurile alea, sincer. Mai okay arata farurile OEM. Dar asta e o parere strict personala.Spor!
ms....o sa arate bine...cat de faruri mai raman cu ele ca celelalte ma gandesc sa le modific....incerc niste chestii pe ele sa le fac mai puternice
Vezi ca si faza cu "mai puternice" nu e chiar asa sanatoasa pentru ceilalti participanti din trafic. Si eu mi-am luat becuri galbene pentru Ford, dar cand au ajuns am vazut ca sunt mult mai puternice ( nu mai stiu cati W) decat alea originale si am renuntat sa le mai pun din respect pentru ceilalti :P.
Vezi ca si faza cu "mai puternice" nu e chiar asa sanatoasa pentru ceilalti participanti din trafic. Si eu mi-am luat becuri galbene pentru Ford, dar cand au ajuns am vazut ca sunt mult mai puternice ( nu mai stiu cati W) decat alea originale si am renuntat sa le mai pun din respect pentru ceilalti :P.
las sa fie mai puternice ca eu sunt satul de xenon si bixenon si proiectoare din alea puternice....incerc si eu niste lupe pe farurile stok....si mai vad eu...o sa iasa ceva...sper....