Salutare
Acum ceva vreme, am achizitionat un Opel Corsa B, 1.2, an fabricatie 1997, cu gandul sa am si o masina de oras cu consum mic. Masina e neinmatriculata, in rest motorul in stare foarte buna, ca si dotari are casetofon, 2x airbag, jenti aliaj, trapa. Varianta de echipare e Atlanta. Initial masina era lovita in coltul stg spate, destul de tare (podeaua pana la bancheta spate era valuri, puntea era praf, hayonul era cam indoit). Binenteles ca am incercat s-o trag la loc cu presa de caroserie, si pentru ca nu a functionat, am achizitionat o caroserie cu 100 euro, si s-a facut transplantul in mod profesional al spatelui
Masina nu trage in nici o directie dupa aceasta operatie, deci sunt super multumit cum a iesit
Initial nu aveam nici o intentie de a face tuning, de a aduce modificari, doar de a termina odata tinichigeria la masina, dar cu timpul cu ajutorul a 2 prieteni ne-am apucat, sa o modificam estetic. In prima faza, capota a primit o prelungire (facuta din fibra de sticla), bad boy, bara fata fara emblema, si grilaj, bandouri umplute (deci clean look). Jentile originale Ronal cu 3 spite pe 14" au fost schimbate cu un set de jenti 15" cu gume 195 fata spate. Dupa ce am reusit sa gasim un hayon in dezmembrari, si un geam lateral spate, ne-am gandit ca ar fii bine sa facem si hayonul clean look
Asa ca, emblemele, stergatorul, butonul de deschidere sunt anulate, am taiat tabla, sudat peste orificii. A urmat modificarea barei spate, care a fost umpluta, si prelungita cu 7.5 cm
Au fost turnate ceva praguri din fibra, care urmeaza sa fie finisate. Urmeaza pozele