Quote:
|
Originally Posted by slim4r5
frate nu inteleg ma uit p`aici !! ce sunt gaurile alea in portbagaj???
|
Fara gaurile alea am ars o statie Audison LRX2 ... deci sunt facute sa mai scada presiunea din portbagaj. Mi-au scazut si presiunea din buzunar pentru ca un politzai m-a amendat ca nu am numarul unde trebuie
Quote:
|
Originally Posted by Cr1Sty_xxl
apropo cam cati bani ai bagat in ea..?
|
Pretul modificarilor se apropie de pretul masinii la data cumpararii
Quote:
|
Originally Posted by BIG_mafia
frumos omule...ii o bijuterie de mashina...si o mika paranteza...sa fiu sincer la exterior faceam modifikari mai drastice...in masina asta este imaginatzie nu gluma...orikum portbagaju ii meserie
|
Multumesc mult

Cat despre modificari as vrea sa arate ca asta de mai jos... din pacate tot ce e frumos costa...
Quote:
|
Originally Posted by D_M_X
las-o mai jos si scapa de vinil.....dar daca tie iti place asa e ok.....in rest interiorul e frumos.
|
Mai jos de atat chiar nu mai am cum s-o las... cel putin in fatza unde abia imi incape adidas-ul sub ea. Am fost pana la Timisoara saptamana trecuta si pe acolo pe la Lugoj unde se lucreaza am mers mai mult cu masina pe burta decat pe roti. La intoarcere am pierdut scutul de pe stanga. Cat despre vinil a fost o chestie de vreo 2 saptamani... L-am facut cu un prieten mai mult ca provocare sa vedem daca reusim

acum nu mai e pe masina.