![]() |
Vectra B ceva mai speciala
A doua oara cand incerc sa pun masina pe site.. poate de data asta o sa-mi dau interesul mai tare :P
Ok, masinuta e o vectra B, cu motor 2.2 DTI, full options, cu scaune din piele sport, fara prea multe modificari la exterior, in afara de plasa, folie si croamele pe 17". Este in schimb modificata cel mai tare in sectorul audio-video, si cred eu, unicat. Are un sistem central cu ecran lcd touchscreen Kenwood, ce suporta cam orice format audio sau video pe dvd sau cd existent, + inca 4 ecrane lcd, 2 in tetiere si 2 in portbagaj. Pe partea audio, are in portbagaj 2 difuzoare de basi Hertz, ajutate de un amp Audisson, pe platforma de sub luneta 2 difuzoare de medii JBL, in portierele fatza 2 difuzoare de medii Infinity, iar in portierele spate 2 difuzoare MNC.. care nu prea merg cu restul si deocamdata ma gandesc sa le dau jos. Mediile sunt miscate din loc de inca un amplificator Audisson. Pentru inalte are 2 difuzoare Infinity, si 4 Sony care se cam ard din cand in cand si trebe schimbate :P Bateria e ajutata de 3 condensatori care sunt confundati de multe ori cu tuburi de Nos de privitori :)) In rest, neoane albastre sub masina, neoane albastre in jurul difuzoarelor de basi, neoane albastre pe condensatori, toata lumina de pe bord albastra. Sper sa va placa pozele. Majoritatea sunt facute cu telefonul dar promit ca o sa fac si de calitate mai buna. Masina e modificata in urma cu vreo 2 ani si am rulat cu ea... nu e o masina care sa stea doar in saloane si poate de acea nu e perfecta... dar pentru mine e oricum ceva special. |
Re: Vectra B ceva mai speciala
am vazut ca ai vrut sa o vinzi inainte masina, nu? am gasit posturile tale la bazar! nu o mai vinzi? gata?
in fine, muta si tu pozele alea aici te rog ca merita vazute! vreau sa te intreb ceva, intri pe mes? daca da..... taur_69 a nu ti-am spus, masina e o bestie! super tuning! felicitarile mele! |
25 Attachment(s)
Hmm.. pozele
Inca niste poze Si iar poze :D Quote:
A, si permite-mi sa te felicit pt. dacia loco ;) Am vazut-o pe viu acum vreo saptamana si imi place ce i-ai facut.. oricum cere jenti :) |
super masinuta.....daca e sa o vinzi mare pacat ca nu mai scoti cat ai bagat:cry:.. asa ca nu o vinde ;)
|
Quote:
|
frumoasa masina. iar de audio video no comment. super. o singura problema. dormi bine noaptea cu asa masina in fata casei. FERESTE_TE DE BAIETII RAI. In rest numai de bine.
|
Quote:
Iar de asigurat nici vorba... nu se prea baga nici o firma sa asigure instalatiile de prin ea :( |
ar trebui sa te interesezi (ceva relatzii) sa'tzi asiguri ce ai in mashina ca nu se shtie ce ar putea sa faca invidioshii.....pe bune...lumea e rea in ziua de azi shi ar fi bine sa nu rishti...TARE TARE mashina...felicitari
|
B-69-TAU Am vazut-o eu saptamna trecuta nu aveai spoilaru pe spate;)! Arata mult mai bine in realitate decat in poze!!! Cat despre opelu tau este super tare!!! Felicitari!!! Ai grija de el si ferestel de baietii rai!!!
|
frate nu inteleg ma uit p`aici !! ce sunt gaurile alea in portbagaj???
|
misto masina...ai grija de ea..:d
|
apropo cam cati bani ai bagat in ea..?
|
frumos omule...ii o bijuterie de mashina...da asa de curiozitate cat ai bagat in ea?!si o mika paranteza...sa fiu sincer la exterior faceam modifikari mai drastice...in masina asta este imaginatzie nu gluma...orikum portbagaju ii meserie :)
|
cand am vazut pozele cu int am ramas socat....arata bestiala la fel si sistemul din portbagaj!!!felicitarii!!!:):)
|
las-o mai jos si scapa de vinil.....dar daca tie iti place asa e ok.....in rest interiorul e frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning