14-06-10, 09:55
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Re: Maşina mea: Opel Astra.F - 01-VEX
clar gumele , pune marimi egale , plus ca pe fata incearca sa pui gume cat mai bune , asa imi facea si mie la xsara ...aveam niste slickuri pe fata ....am luat 2 gume noi si nu am mai avut treaba ....ai echilibrat jantele?
|
|
|
14-06-10, 11:00
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Hyundai] [Opel]
|
Este şi din cauza cauciucurilor, dar trebuie să echilibrezi şi jantele !
|
|
|
14-06-10, 17:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SatanaVeX
Apropo ii prima iesire cu jantele de aliaj .... si ce am obs ca de la 130,140km\h incepe sa miste volanu .... oare ii de la jante,?cauciucuri,? echilibraj,? ( am pe spate 2 cauciucuri diferite : 195\50 si 185\55) asta sa fie buba???
|

Mai oameni, nu sunteti atenti. El a spus ca nu are cauciucurile pe spate la fel, nu cele frontale.
Last edited by =Virus=; 14-06-10 at 17:44.
|
|
|
11-07-10, 17:50
|
|
Stage 3
Member of: [VW]
|
ai mai facut ceva modificari la masina?
|
|
|
18-07-10, 12:11
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Opel]
|
Eu nu am facut modificari inca  da o facut tata... intr`o dimineatza mi`o cerut masina sa mearga pana la lucru cu ea si daca tot nu am avut nevoie de ea, i`am zis sa mearga linistit cu masina .... si dupa 20 de min ma suna tata hai repede pana ..... ca am avut accident cu masina X_X. Am luat masina de servici si am mers la locu accidentului si mi`am vazut masina sifonata in fatza  , din fericire nu tata o fost de vina ca unu cu un opel corsa care o iesit de pe strada fara sa se asigure.Masina am duso a 2 zi in servis unde o stat 4 saptamani fiindca asa lucra romani nostri....Am fost saptamana asta vineri pe la servis si zice ca saptamana viitoare ii gata de reparat masina.Pt capota,aripa,radiator,intarituri,parbriz si vopsit o durat 4 saptamani si inca nu ii gata.
Las ceva poze cu masina ciocanita iar pe viitor masina va primi un filtru sport, husa la capota, dat jos lipiturile de pe lateralele masini si sper sa gasesc modelu de grila care il caut( las o poza sa va faceti o idee cum vreau sa iasa partea frontala a masini).Astept ideei si pareri si rog pe cine care imi stie zice unde pot gasi modelu de grila din Virtualu de mai jos.
Last edited by SatanaVeX; 18-07-10 at 12:14.
|
|
|
18-07-10, 13:02
|
|
Stage 3
|
modelu asta de grila am mai vazut pe mai multe modele de opel vectra..
|
|
|
18-07-10, 13:53
|
|
KATANA TEAM Member
 Stage 5
Member of: [Opel] [KATANA TEAM]
|
Quote:
Eu nu am facut modificari inca  da o facut tata... intr`o dimineatza mi`o cerut masina sa mearga pana la lucru cu ea si daca tot nu am avut nevoie de ea, i`am zis sa mearga linistit cu masina .... si dupa 20 de min ma suna tata hai repede pana ..... ca am avut accident cu masina X_X. Am luat masina de servici si am mers la locu accidentului si mi`am vazut masina sifonata in fatza  , din fericire nu tata o fost de vina ca unu cu un opel corsa care o iesit de pe strada fara sa se asigure.Masina am duso a 2 zi in servis unde o stat 4 saptamani fiindca asa lucra romani nostri....Am fost saptamana asta vineri pe la servis si zice ca saptamana viitoare ii gata de reparat masina.Pt capota,aripa,radiator,intarituri,parbriz si vopsit o durat 4 saptamani si inca nu ii gata.
Las ceva poze cu masina ciocanita iar pe viitor masina va primi un filtru sport, husa la capota, dat jos lipiturile de pe lateralele masini si sper sa gasesc modelu de grila care il caut( las o poza sa va faceti o idee cum vreau sa iasa partea frontala a masini).Astept ideei si pareri si rog pe cine care imi stie zice unde pot gasi modelu de grila din Virtualu de mai jos.
|
E grila rieger ..e destul de rara sh. Succes cu masina
|
|
|
01-08-10, 22:17
|
|
 Stage 5
|
o iesit si masina din servis de 2 saptamani da nu am avut timp sa ii fac poze.... am facut azi ceva ( cu ocazia ca am spalat masina) dar nu is foarte reusite ....urmeaza sa ii montez filtru si husa de capota ( maine o sa pun poze sa vedeti cat o tinut masina curata  fiinda am fost la padure si era sa raman pe acolo ...)
|
|
|
01-08-10, 22:43
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
nu pune tigania aia de husa de capota , mai tare ii strici aspectul, trebuia daca tot ai avut capota lovita sa ii fi facut un bad boy si grila cu plasa,,,,,in rest arata bine masina , foarte faine jantele , cred ca ai nevoie de catiiva centimetrii in minus la suspensie
|
|
|
02-08-10, 16:37
|
|
 Stage 5
|
Am vrut sa ii fac bad boy dar era foarte sifonata capota si nu mai iesea ... si asigurarea o refacut masina cu toate noi si revopsite si nu ma lasa sufletu sa ma apuc de modificat la ele.Am grila veche si bara fatza veche care nu sunt stricate numa au cate o clema rupta fiecare  si dupa ce vin de la mare vreau sa modific si grila si bara fatza si cu timpu o sa caut si 4 arcuri sport ( 60\40)
|
|
|
18-08-10, 23:22
|
|
 Stage 5
|
revin cu vesti noi si cu cateva poze ...o primit masina kit de distrbutie nou, filtru de aer ii pregatit numa montat trebuie( sper sapt asta ) si am scos semnu din grila ( prima lucrare a mea in fibra, urmeaza pleopele numa sa fie vreme )
|
|
|
19-08-10, 11:15
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
Quote:
revin cu vesti noi si cu cateva poze ...o primit masina kit de distrbutie nou, filtru de aer ii pregatit numa montat trebuie( sper sapt asta ) si am scos semnu din grila ( prima lucrare a mea in fibra, urmeaza pleopele numa sa fie vreme )
|
De unde ai luat husa de capota!? Te apropi de accel VT de mai sus!
|
|
|
27-09-10, 17:32
|
|
Stage 3
|
masina arata bine numa ca nu da bine husa aia pe capota..:P
|
|
|
27-09-10, 22:45
|
|
 Stage 5
|
Husa am cumparato din ( piatza de la Rushi ) "cica", dar cand am cumparato avea scris pe ea ASTRA....
In ultima vreme nu prea am mai facut nimic la masina fiind`ca am lucrat pe un Pocket bike  dar din fericire o primit si masina un woofer nou care are un aspect mai placut decat cel vechi, ocupa mai putin spatiu in porbagaj si merge si mai bine.
Dupa ce termin pocketul vreau sa incep sa schimb aspectu masini... asa ca cine are ceva ideei sau chear piese, caut: kit gsi,sau buza fatza spate+ praguri , ARCURI sport, o toba sport cu silencer
|
|
|
08-10-10, 18:38
|
|
 Stage 4
Member of: [Opel]
|
Quote:
Husa am cumparato din ( piatza de la Rushi ) "cica", dar cand am cumparato avea scris pe ea ASTRA....
In ultima vreme nu prea am mai facut nimic la masina fiind`ca am lucrat pe un Pocket bike  dar din fericire o primit si masina un woofer nou care are un aspect mai placut decat cel vechi, ocupa mai putin spatiu in porbagaj si merge si mai bine.
Dupa ce termin pocketul vreau sa incep sa schimb aspectu masini... asa ca cine are ceva ideei sau chear piese, caut: kit gsi,sau buza fatza spate+ praguri , ARCURI sport, o toba sport cu silencer
|
mai...ce pot sa-ti zic,spor la tunat masina,in fara cred ca ma apuc si eu de a mea,momentan produc ceva bani pt ea  toate cele bune....
|
|
|
|
|