Salutare tuturor
Tot lecturand pe aici, m-am hotarat sa imi prezint si eu bijuteria mea, de care sunt foarte mandru

Este vorba de o Astra G, modelul in 2 usi, din 2001, ce are sub capota motorul Diesel de 2000cmc cu 101 caluti sprinteni

Ca dotari de fabrica pot enumera : ABS, Proiectoare, AC, Scaune sport Recaro.. si m-am blocat

Ce pot spune despre ea e ca merge bine, nu are probleme si sunt foarte multumit de ea :P
Modificari : Pleoape, Grila Irmscher, Stopuri clare, Ornament evacuare, Oglinzi sport, Bord vopsit alb + aerisiri, Cd Player Sony, Boxe fata Next, Boxe spate Blaupunkt GT Series, Pozitie pe led alb-xenon, Ceasuri albe sport + inele cromate si cam atat imi vine in minte acuma
Modificari in plan : Faruri angel eyes pe fond negru, xenoane, vopsit stopurile fumurii, evacuare sport, BOV Diesel, eleron portbagaj, remapare, ceasuri cu ace rosii si cifre albe sau albastre, modificat toate luminile din interior, imbracat volan in piele perforata, retapitare scaunele sport recaro, folie geamuri, jenti pe 16" sau 17" cu buza!

.. si ma mai gandesc
Pozele :