![]() |
Astra G Black Beauty
7 Attachment(s)
Salutare tuturor :D
Tot lecturand pe aici, m-am hotarat sa imi prezint si eu bijuteria mea, de care sunt foarte mandru :D Este vorba de o Astra G, modelul in 2 usi, din 2001, ce are sub capota motorul Diesel de 2000cmc cu 101 caluti sprinteni :D Ca dotari de fabrica pot enumera : ABS, Proiectoare, AC, Scaune sport Recaro.. si m-am blocat :D Ce pot spune despre ea e ca merge bine, nu are probleme si sunt foarte multumit de ea :P Modificari : Pleoape, Grila Irmscher, Stopuri clare, Ornament evacuare, Oglinzi sport, Bord vopsit alb + aerisiri, Cd Player Sony, Boxe fata Next, Boxe spate Blaupunkt GT Series, Pozitie pe led alb-xenon, Ceasuri albe sport + inele cromate si cam atat imi vine in minte acuma :D Modificari in plan : Faruri angel eyes pe fond negru, xenoane, vopsit stopurile fumurii, evacuare sport, BOV Diesel, eleron portbagaj, remapare, ceasuri cu ace rosii si cifre albe sau albastre, modificat toate luminile din interior, imbracat volan in piele perforata, retapitare scaunele sport recaro, folie geamuri, jenti pe 16" sau 17" cu buza! :D.. si ma mai gandesc :D Pozele : |
Re: Astra G Black Beauty
Frumoasa masina...Felicitari!
Vreau sa te intreb de unde ti-ai cumparat sistemul de spalare cu spuma. De mult timp vreau sa imi cumpar si eu asa ceva pentru uz casnic. Si eu am un Coupe de care sunt la fel foarte mandru :D |
Sistemul de spalare cu spuma este Bosch Aquatak 10luat la pretul de 300 lei de la Praktiker Ploiesti :D si o lance de spuma procurata de la o spalatorie auto :D si sampon gasesc cu ceara inclusa la Carrefour cam pe la 5 lei 1L si din 1L spal 2 masini :D
Sunt curios si eu de masina ta !:D |
La grila i-ai mutat tu sigla?
|
Da, am mutat-o eu :D
De ce? :P |
Arata bine. Cam urla masina dupa jante si suspensie sport.
Ti-as mai recomanda sa innegresti un pic stopurile. Contrastul este prea mare. Bafta ;) |
Sonny, azi vreau sa cumpar un spray deala sa innegresc stopurile :D Stiu ca urla dupa jenti si suspensie sport.. dar si eu urlu dupa banuti :D pana atunci raman cu capacele mele admirate de toata lumea :D
Ieri am adaugat niste becuri de plafoniera LED pe albastru, care seara se reflecta foarte calumea in bordul alb lucios :D |
imi place !sa ai grija de ea.:D
sunt curios cu acel BOV .Astept un filmuletz cand il pui :) |
Am gasit unul special pt. diesel la 500 ron dar nu imi permit momentan :( si ma omoara gandul ca e si nou cu factura si garantie, si in magazin unul nou e 250E pff!
|
Cu ajutorul lui D'zeu astazi o scot si eu de la Casco :D
Doamne Ajuta! :D |
o scoti de la Casco?...pai ce ai facut?
|
Gata, mititica e din nou la mine in parcare :D
Pai, trebuia sa ii schimb baia de ulei si scutul motor :D Baia a fost sparta de fostul propietar pe vremea cand masina avea suspensie sport, reglabila si probabil a dat in vreo piatra pe mioriticile noastre sosele :) Apoi, am vrut si eu o re-vopsire completa si operarea locurilor cu probleme, gen : infundaturi, zgarieturi, etc :D Acuma micuta mea straluceste din nou :D Astazi urmeaza sa ii schimb ceasurile, cu unele standard, la care vreau sa schimb luminarea in ceva gen : ace rosii si cifre albe sau albastre, fundalul ramanand negru :D exact cum imi doream eu! Incep sa strang banuti si pt o toba sport, dtm style :P |
poze poze :D
|
chiar ca...dorim poze...si sa ne spui cum ai putut sa faci atatea reparatii pe carca alora de la Casco...si sa ne mai spui despre ce firma de asigurari este vorba:D
|
3 Attachment(s)
Pai, in primul rand, CASCO - ul a fost facut la FATA Asigurari, care este sub deviza Generalli :D A fost CASCO fara franciza. Si reparatiile au fost in jur de 10000 Ron :D Firma unde am reparat masina se numeste SC Camastra COM SRL , Ploiesti, Prahova :D
Uitati si pozele cerute :P Masina a mai primit un alt CD Player, SONY GT 710, boxele de pe fata au fost schimbate cu niste Pioneer de 17cm si am schimbat si ceasurile, in locul celor albe, sport, unele cu fundal negru, pe care o sa le modific in ace rosii si cifre albe sau albastre :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning