Am vazut masina la 4Tuning Days in parcare la Romexpo.Masina arata foarte bine.Un sfat: Mai las-o jos de spate si totul o sa fie ok.Asteptam poze cu toba.Bafta !
e frumoasa masina .. da mai trebuie sa lasi si spatele jos, sa faci ceva cu jantele astea ca nu dau bn deloc pe masina e doar PAREREA MEA imi cer scuze daca te deranjeaza ... bafta
e frumoasa masina .. da mai trebuie sa lasi si spatele jos, sa faci ceva cu jantele astea ca nu dau bn deloc pe masina e doar PAREREA MEA imi cer scuze daca te deranjeaza ... bafta
Iti dai seama ca nu ma deranjeaza parerea ta.Am mai lasat-o si de spate.In privinta cu jantele....mie unu chiar imi plac cum dau pe masina.De curand am achizitionat un volan sport si distantiere de 20 mm .
Ce ai facut sa-o cobori de spate , in afara de schimbat arcuri , este si alta varianta? (fara ironii de gen : cartofi , ciment si caramida in portbagaj)
Pai da...am schimbat arcurile.Nu`s sport de aceea am spus ca am mai lasat-o.Sa se intaleaga ca nu e foarte jos.Deocamdata nu am bani de arcuri pentru spate.
Pe masina nu a mai aparut nimic...Deocamdata ma ocup de partea mecanica(bucsaraie) mai am o planetara de schimbat , uleiuri ,distributie si lista poate continua