![]() |
Maşina mea: 11 G S I
5 Attachment(s)
Salut!De curand am achizitionat o noua masina.Opel astra f,1996,1.6 injectie,trapa,2 airbaguri,eleron gsi,jante 15,pleoape ,grila si cam atat.Planuri de viitor:Folie fata+spate,suspensie sport,poate alte jante cu buza.Astept pareri.Bafta !
|
Re: 11 G S I
frumoasa masina!bafta cu ea si fara incidente!
app la ce jante te-ai gandit pe viitor? |
S-o stăpāneşti sănătos!
Frumoasă şi foarte īngrijită!... Păstrează-i un aspect cāt mai clean şi totul o să fie perfect!... |
Mersi mult ! Cu jantele nu mi-a ramas gandul la unele in special.Ceva de genu "ce pica pe moment".Oricum jantele nu`s prima prioritate.Prima modificare majora este 2.0:twisted:
|
Quote:
Quote:
|
c20xe pe Astra face toti banii ! (nu vorbim de let`uri :) )
|
c20xe am in plan.Eu am 1.6 injectie nu stiu exact ce model...e cu avans electronic,daca asta ajuta cu ceva.
|
Este 16v, mai exact ecotec 1,6'le tau?
|
Este 8v,nu este ecotecul.Am si eu o intrebare,am gasit pe joja ceva puncte albe pe ulei.Este garnitura de chiuloasa ? Mi-a spus cineva ca este posibil sa fi facut condens uleiul.
|
Daca nu iti intra ulei in lichidul de racire sau nu iti scade nivelul la lichidul de racire schimba uleiul pentru inceput.
8v ? cu un singur injector sau cu patru? |
e monopunct.Imi dispare lichidul de racire dar foarte mult.Cam 1 l zilnic.E posibil sa bage asa multa apa in ulei ? Sau o curge pe undeva ?
|
Ingrijita masina.... Sa o stapanesti sanatos!... Jante 9j si suspensie i-ar mai trebui!... :X
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai ce sa zic....nu merg foarte mult (sub 50 km prin oras).Nivelul uleiului este acelas.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning