Salutare!
Urmaresc forumul de o buna bucata de vreme dar am zis azi sa imi arat si eu masinuta...este simpla simpla...tot zic ca vreau sa mai fac una alta la ea dar cum fac rost de bani cum fac altceva cu ei si tot asa
Masina este din 2002 iar in posesia mea a intrat in noiembrie anul trecut luata din Germania. Kilometrii reali nereali

au fost 97000 iar acum are 112000.
Probleme nu au fost decat cateva minore. Accidente o julitura si una mai asa si asa dar e bine cand totu' se termina cu bine
Motorul este de 1,6 16v, iar ca dotari nimic deosebit fata de altele ca aceasta.
Poate odata o sa incep sa mai fac cate ceva pe ea, ca idei am da' sa ramana si banii la mine cand ii am
si cateva poze:
am si eu o problema...doresc sa imi cumpar un dvd pentru masina dar habar nu am cu mufele si toate cele...unde se conecteaza?la ce se baga etc...ca sa nu imi iau si dupa aia sa vad ca nu se potrivesc unele chestii...
acesta este dvd-ul...nu e mare scula dar pentru ce imi trebuie mie este suficient...
hai ca pana la urma m-am hotarat si in maxim 2 saptamani vreau sa fac cate ceva pe masina...deci:
1. folie auto spate+luneta...momentan fata nu vreau
2. grila fata fara emblema -> si aici am nevoie de ajutorul vostru poate stiti pe cineva cu un pret rezonabil...
3. amplificator
4. subwoofer
m-am trezit brusc cu ceva bani

) mi-au intrat banii de la pariuri si daca tot ii am nu ii mai arunc...ii bag in masinuta.
sa vedem ce gasim si ce iese...