noua achizitie
-1.7 CDTI, 101 CP, 5 TREPTE VITEZA,AN 2005
-2 GEAMURI ELECTRICE, OGLINZI ELECTRICE, INCALZITE, HELIOMATE,
-PILOT AUTOMAT
- JANTE OTEL 16"+CAPACE ORIGINALE
-CALITATE AER, TORPEDO REEFRIGERANT,
-VOLAN REGLABIL INALTIME SI ADANCIME
-PACHET NICHEL (MANERE INTERIOARE NICHELATE,
-PACHET LUMINI INTERIOARE ,LED AMBIANTA IN SPATELE OGLINZII INTERIOARE, PLAFONIERE CU LAMPI CITIT FATA, SPATE, PORTBAGAJ, ARPINDEREA PLAFONIERELOR SI LAMPILOR NUMAR LA OPRIREA MOTORULUI SAU LA DESCUIEREA USILOR),
-RADIO CD-MP3, BUZUNARE PE SCAUNELE FATA,
- ESP, ABS, EBD,TCS, BARE PLAFON NEGRE
-SERVO-DIRECTIE;
-AER CONDITIONAT
-COMPUTER BORD
-COMENZI AUDIO SI TELEFON PE VOLAN
- MANERE EXTERIOARE USI IN CULOAREA CAROSERIEI,
- BANDOURI IN CULOAREA CAROSERIEI, PROTECTII PRAGURI USI),
-INCHIDERE/DESCHIDERE GEAMURI DIN TELECOMANDA,
-SCAUN SOFER REGLABIL PE 6 DIRECTII + REGLAJ LOMBAR,
-CHEIE CONTACT PLIABILA SI TETIERE ACTIVE
-8 AIRBAGURI
-PACHET CD50+PHONE( POSIBILITATEA DE A VORBI IN MASINA CU AJUTORULUI MICROFONULUI INCORPORAT IN PLAFON SI A CARTELEI CARE SE INTRODUCE IN CONSOLA CENTRALA)
-TEMPOMAT
-DISTRIBUTIA PE LANT
-RECENT SCHIMBATE FILTRE DE AER,MOTORINA ,ULEI,POLEN
800- cu tot cu inscris,huse originale,covorase orginale,drumul in germania,bine ca am stat si 5 zile acolo de m-am distrat
toata joaca asta 8000 dar daca e sa ne limitam la masina 7250euro cam asa,nu are nimic tocit erau toate schimbate de catre ei,nu era umblata la kilometraj cum am vazut ca facea cu altele
Bravo ai dat-o in c0c@$...
Daca-i scoti stroboscoapele alea, stickerele de pe grila si luneta si tips-urile alea urate o sa ai o masina frumoasa
stoboscoapele foarte utile in aglomeratie,rosu -albastru folosite apoximativ 10 km si toti s-au dat din fata mea
stikerile din fata by vael firma tuning,moto No risk No fun nu il consider ca fiind coca,adica nu am puma nike sau etc,rinocerii aia doi logo funny
tipsurile OPC asemanatoare celor din anglia
urmeaza jante,kit opc, xenoane
stoboscoapele foarte utile in aglomeratie,rosu -albastru folosite apoximativ 10 km si toti s-au dat din fata mea
stikerile din fata by vael firma tuning,moto No risk No fun nu il consider ca fiind coca,adica nu am puma nike sau etc,rinocerii aia doi logo funny
tipsurile OPC asemanatoare celor din anglia
urmeaza jante,kit opc, xenoane
Salut
De unde ai achizitionat pleoapele?Daca imi poti sa spui un pret si cat te-a ajuns cu tot cu vopsirea lor.
Mersi
Pot sa iti aduc eu. 90 lei, m-a costat pe mine, la niste prieteni din focsani, vopsirea a fost gratis la un atelier la care in prealabil mi-am vopsit bara fata, pentru ca am avut un incident in germania!
Notă moderator: Au dispărut toate posturile în care vă tatonaţi unul pe celalalt! Pentru alte nelămuriri, vă rog, să folosiţi PM!
__________________ Prietenii adevăraţi se gândesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!
Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.